Dokument

Sandhamnsgatan 63 plan 4 copy.pdf

Sandhamnsgatan 63A

Kontor, 842 m2, Stockholm

Representativt kontor med härlig stor terrass med fri utsikt
I välskött fastighet finns detta kontor om 842 kvm som är beläget högt upp i fastigheten. I fastigheten finns det mesta från garage, lagerutrymmen till gym! Lokalen har en yteffektiv planlösning med bra materialval och en bra teknisk standard, planlösningen består av en trevligt kök och personaldel som vetter ut mot terrassen som sträcker längs hela fasaden med fri utsikt över Ladugårdsgärdet & Kaknästornet. I övrigt erbjuder lokalen bra arbetsytor i öppet landskap och ett flertal mötes/konferensrum i varierande storlekar, dessutom finns det flertal telefonrum intill arbetsytorna. Lokalen kan även anpassas efter er i samråd med fastighetsägaren. Lokalen kan nås via flera ingångar.

- 1 större konferensrum för ca 10 personer
- 2 mindre mötesrum
- 3 samtalsrum
- 6 toaletter

Det finns möjlighet att utöka ytan med ytterligare 541 kvm på plan 5.
Fastigheten har gott om gemensamma utrymmen och det finns även möjlighet att hyra externa mötes/konferensrum. Gemensam takterrass och trevlig innergård. Gym och garage finns i huset. Det finns parkeringsplatser i garaget tillgängliga och till en kostnad om ca 2000 kr/mån och parkeringsplats.
Kan finnas möjlighet till lager i varierande storlekar med access via lastkaj.

Fastigheten uppfördes år 1966 och har sedan dess genomgått en omfattande upprustning i trapphus och i entré med ny huvudventré.

Ny ventilation med närvarostyrd mekanisk ventilation med kyla.

Varmt välkomna på visning,

Omgivning

Närservice

I fastigheten finner du 4 trevliga restauranger inkl. ett catering-och delikatessföretag för hämtmat. I entrén finns enklare café I området finns ytterligare restauranger, caféer, gym och högt service utbud. I entrén finns ett mindre café med kaffe och enklare förtäring.

Kommunikationer



T-bana Gärdet
Bussar Flertalet busslinjer i närheten



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Sandhamnsgatan 63A

Byggår

1966

Renoveringsår

2021

Våningsplan

4 av 5


Ventilation

Mekanisk ventilation med kyla



Kontakta Annonsör

Sophie Borg

Sophie Borg