Sandhamnsgatan 61

Kontor, 458 m2, Stockholm, Gärdet

Attraktivt belägen lokal på Gärdet uthyres i fastighet som endast inrymmer kommersiella verksamheter. Huset erbjuder även många servicetjänster!

Hela fastigheten består av två delvis sammanlänkade kontorsbyggnader som tillsammans hittills omfattar totalt drygt ca 37 000 m² uthyrbar yta med två plan påbyggnad om totalt ca 3 350 m². Huskropparna uppfördes ursprungligen år 1966 och har sedan dess genomgått en omfattande upprustning som resulterat i bl.a. omgestaltade entréer och trapphus, en ny tydlig huvudentré med en förbindelselänk mellan byggnaderna samt ny infrastruktur.

Planlösningen kommer att anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst och kommer att hyras ut med nya ytskikt både vad gäller väggar, golv och undertak. Här kan således kontorsdrömmen bli till verklighet både vad gäller planlösning och materialval. Fastighetsägaren kommer att bygga med flexibla vägg- och glaspartisystem för att kunna tillmötesgå hyresgästens önskemål om planlösningen. Lokalen kommer att få ny modern kyla och ventilation.

Omgivning

Omgivning/natur

Planering pågår för fullt att omvandla hela området kring Värtahamnen till en ny spännande stadsdel med bostäder, butiker och kommunal service. Ett flertal restauranger finns redan i närområdet.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplatser finns att hyra i huset i mån av plats. Fastighetsägaren kan även erbjuda fasta platser utomhus för dagtid på intilliggande fastighet. Det går även att parkera efter Sandhamnsgatan och Tegeluddsvägen enligt stadens tariff. Det finns även cykelparkering på fastigheten.

Närservice

I fastigheten finns inte mindre än fyra lunchrestauranger inkl. ett catering- och delikatessföretag för hämtmat. I gatuplan i anslutning till huvudentrén på Sandhamnsgatan 63 finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. Det finns omklädningsrum med dusch och bastu i källaren för cyklister som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). Posten har ett kassakontor i huvudentrén samt att det kommer att öppnas ett café här inom kort med försäljning av kaffer och enklare förtäring.

Kommunikationer


Området har utmärkta kommunikationer. Busslinjerna 1, 72 och 76 stannar i nära anslutning till huvudentrén. Gärdets t-banestation finns inom ca fem minuters promenad. Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder. Till Arlanda tar det inte mer än 30 minuter att köra. Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.

Övrigt


Byggår

1966

Våningsplan

2

Planlösning

Planlösningen kommer att skräddarsys efter tillträdande hyresgästs önskemål. Här kan således kontorsdrömmen bli till verklighet både vad gäller planlösning och materialval. Fastighetsägaren kommer att bygga med flexibla vägg- och glaspartisystem för att kunna tillmötesgå hyresgästens önskemål om planlösningen. Lokalen har modern kyla och ventilation. Fastighetsägaren har precis iordningställt en gemensam takterrass för husets hyresgäster i huskropp C!
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 87 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326762

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Gärdet

Liknande lediga lokaler i Gärdet