Dokument

Ritning 395 kvm PLAN 8 DEL B

Rissneleden 110

Kontor, 395 m2, Stockholm, Ursvik

Kontorslokal högst upp i fastigheten med spektakulär utsikt!

En nära inflyttningsklar lokal med bra standard och material. Fönster i två väderstreck med utsikt över Sundbyberg och Kista. E4 och E18 gör det enkelt att nå fastigheten och goda parkeringsmöjligheter i garage!

Omgivning

Njut av natur- och frilufsområden som Ursvik motionsspår med fem olika spårlängder för löpning, längdskidor eller MTB, här finns även ett utegym. Mittemot fastigheten finns Granholmsspåret som är belyst motionsspår på 3,1km som under vintertid omvandlas till skidspår.

Planlösning

Lokalen har ett par mötesrum och annars öppen och effektiv planlösning. Pentry integreras med lokalen (friliggande idag) för trevlig entrémiljö.

Kommunikationer

Tunnelbana: Blåa linjen, Rissne station 6 min pormenad.
Tvärbana: Planerad start för nya tvärbanan i början av 2025. När hela tvärbanelinjen är klar kommer den gå till Kista samt Helenelunds pendeltågsstation och då vidare anslutning till Stockholm City samt Arlanda.
Buss: 512 mot Spånga Station och Rissne.
Bil: Direkt anslutning till E18, Kymlingelänken och E4. Bromma flygplats, 4 km. Arlanda flygplats 33km.
Cykel: Regionala cykelnätet direkt utanför fastigheten. Kista, 4km. Sundbybergs Centrum, 4km. Arenastaden, 3,9km.

Service

I fastigheten finns bekvämligheter som bemannad reception, biltvätt, SATS, idrottshall, lunchrestaurang, café, event- och konferensmöjligheter för 8-400 personer. I närområde finns bland annat anrika värdshuset Rissne gård där en affärslunch i herrgårdsmiljö kan avnjutas.

Kontakta Annonsör

Ebba Granberg
010-3311317
ebba.granberg@novier.se