Riddargatan 23

Kontor, 139 m2, Stockholm

Nyckelfärdigt Kontor
Trevlig lokal i väldigt gott skick som nyligen har renoverats av hyresvärden. Du finner en stor öppen arbetsyta intill lokalens entré som i dagsläget är inredd som lounge vid pentryt. Smakfulla materialval och en ljus yta genomgående. Två toaletter i lokalen samt dusch. Ett större mötesrum mot gatan Två arbetsrum med fönster mot gatan. Lokalen ligger en halv trappa upp från gatan.

INFLYTTNINGSKLART
Att hyra ett inflyttningsklart kontor har många fördelar. I våra nyckelfärdiga kontor ingår inredning, möbler och husgeråd. Lokalerna inreds med klassiska, funktionella och ergonomiska möbler. Lokalerna är utformade med ett fokus på hållbarhet genom ett medvetet återbruk av möbler, smarta energilösningar och gröna elavtal.

TOPPMODERNT SEKELSKIFTESHUS
Beläget i ett vackert sekelskifteshus från 1905, erbjuder dessa lokaler väl genomtänkta planlösningar som kombinerar öppna arbetsytor med kontorsrum. Renoverade och utrustade med effektiv ventilation, skapar de ett behagligt inomhusklimat under alla årstider.

UTMÄRKT LÄGE
Riddargatan ligger i närheten av Östermalmstorg, Nybrogatan och Strandvägen samt i närheten av bra kommunikation. Det finns ett brett utbud av butiker och restauranger inom kort gångavstånd från kontoren.

Kan tillträdas från april.

Omgivning

Närservice

Närhet till Östermalmstorg, Nybrogatan och Strandvägen. Gott om butiker och restauranger inom kort gångavstånd från lokalen.

Kommunikationer


T-bana Röd linje från Östermalmstorg eller Karlaplan
Tvärbana Djurgårdslinjen nr 7
Färja Pendelbåtslinje från Nybrokajen

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Riddargatan 23

Byggår

1905

Våningsplan

1 av 4


Ventilation

Mekanisk ventilation med kylaKontakta Annonsör

Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler