Östermalmsgatan 87 D

Kontor, 243 m2, Stockholm

Vackert kontor i bra läge
Mitt på Östermalm i en attraktiv fastighet finns nu möjlighet att skapa er nya arbetsplats i denna vackra hörnlokal. Ytorna på 243 kvadratmeter har gedigna materialval och stora fönster i hörna med utsikt mot gatan. Här ligger tunnelbanan och bussar smidigt nära. Dessutom finns allt ni kan tänkas behöva under arbetsdagen i kvarteren utanför. De ljusa lokalerna har luftiga ytor att möblera som arbetsplatser och två rum i olika storlek för möten eller mer ostört arbete. Ytorna går att anpassa efter era behov och arbetsuppgifter. I köket tar ni en välbehövlig kaffepaus eller dukar upp lunchlådan. Ute på den fina innergården finns cykelställ och möjlighet att ta en paus.

Fastighet med högsta miljöcertifiering och sekelskiftescharm vid Karlaplan

Kvarteren erbjuder allt man kan önska, såsom Fältöverstens köpcentrum på Karlaplan, parker samt många bra restauranger, caféer och gym. På gården parkerar cykelpendlaren cykeln och den bilburna kan hyra garageplats i huset eller i närliggande garage. Med färdmedel precis utanför och läget mitt mellan city och grönområden blir det här en arbetsplats dit alla enkelt tar sig och kommer att trivas.

Huset är från 1914 och var från början militärstabsbyggnad och är idag en modern fastighet med hög standard och bevarade sekelskiftesdetaljer.

Fastigheten är miljöcertifierad med LEED Platinum. Läs mer https//www.sgbc.se/certifiering/leed/

Vi visar er gärna denna lokal – välkomna att boka visning!

Kommunikationer


T-bana 150 meter, Karlaplan
Bussar 100 meter, Jungfrugatan

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Östermalmsgatan 87 D

Byggår

1914

Renoveringsår

2003

Våningsplan

4


Ventilation

Till- och frånluft med komfortkylaKontakta Annonsör

Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler