Östermalmsgatan 87 C

Kontor, 161 m2, Stockholm

Attraktiv lokal i perfekt läge
Här kan ni skapa ett representativt kontor på en behaglig adress i hjärtat av Östermalm. Lokalen har ljusa väggar, trägolv och stora spröjsade fönster som ger fina ljusinsläpp. I det luftiga rummet jobbar ni tillsammans upp till 12 kollegor. Utsikten över den fina gården ut mot Östermalmsgatan är en anledning att lyfta blicken från skärmen en stund. I pentryt finns tillräckligt med plats för att ha möten, afterwork och förstås för lunch- och kaffepauser. Förutom två WC finns duschmöjligheter. Perfekt för er som cykelpendlar eller vill ta en löptur på lunchen. Till lokalen tillhör även en källardel på 28 kvadratmeter med två förrådsrum om behovet för extrautrymme finns.

Med den här lokalen som er arbetsplats får ni en fin balans i vardagen. Mitt på Östermalm mellan city, natur och parker. Och med all service runt knuten.

Representativ lokal i pampig fastighet med högsta miljöcertifiering i smidigt läge
Kvarteren erbjuder all närservice man kan tänka sig, såsom Fältöverstens galleria, parkeringsgarage med laddplatser samt flertalet restauranger och gym. Med bussar och tunnelbana strax utanför dörren men också med naturen på Gärdet och promenaden längs Strandvägen nära blir läget väldigt attraktiv. Ute på den gemensamma gården finns plats för en stunds återhämtning eller ett möte på någon av bänkarna eller för ett samtal i solen.

Fastigheten är miljöcertifierad med LEED Platinum vilket är högsta miljöklass. Läs gärna mer på www.sgbc.se/certifiering/leed. Lokalerna är flexibla och går att anpassa efter er verksamhet.

Välkomna! Vi vill mer än gärna visa er detta charmiga kontor med genomgående hög standard!

Kommunikationer


T-bana 150 meter, Karlaplan
Bussar 100 meter, Jungfrugatan

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Östermalmsgatan 87 C

Byggår

1914

Renoveringsår

2003


Ventilation

Fjärrvärme/fjärrkylaKontakta Annonsör

Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler