Norrlandsgatan 12

Kontor, 225 m2, Stockholm

Citylokal med kakelugnar
Välkommen till ett attraktivt kontor med ett centralt läge nära Moods restauranger, shopping och tunnelbanan. Här arbetar ni i en modern och väl omhändertagen lokal från slutet av 1800-talet. Planlösningen är flexibel med luftiga kontorslandskap mixat med rum för möten och mer fokuserat arbete. I pentryt finns plats för gemensamma luncher eller mingel efter jobbet. Med mycket charm bestående av bland annat flera kakelugnar och vacker fiskbensparkett får ni här en arbetsplats där ni och era kunder kommer att stormtrivas. Dessutom i ett av Stockholms bästa lägen nära Stureplan, Hamngatan, Hötorget och Kungsträdgården, där ni har all tänkbar service, butiker, restauranger, gym och hotell. Längs vattnet på Strandvägen finns möjlighet att ta en skön paus eller joggingtur vidare ut på Djurgården.

Vacker byggnad med miljöcertifiering i stans mest levande kvarter
Fastigheten har en anrik historia och ett läge med Stureplan runt hörnet och gröna Humlegårdsparken gatan bort. I huset finns kontorslokaler men även butiker. Lokalerna är ljusa och hållbart renoverade. Byggnaden är högt miljöcertifierad med LEED Guld – läs mer på www.sgbc.se.

Med adress i navet mellan Stureplan och Humlegården blir det enkelt. Flera tunnelbanestationer ligger nära, bussar och spårvagn finns på Norrmalmstorg intill och p-garage är tillgängligt i kvarteren utanför. Cykelpendlaren kan enkelt låsa fast cykeln nära porten och dessutom duscha på kontoret. Här finns med andra ord chansen att skapa ett trivsamt och kreativt kontor.

Kommunikationer


Pendeltåg 600 meter, T-centralen
T-bana 200 meter, Östermalmstorg
Bussar 100 meter, Kungsträdgården
Tvärbana 200 meter, Kungsträdgården

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Norrlandsgatan 12

Byggår

1853

Renoveringsår

1984

Våningsplan

4


Ventilation

Till- och frånluft med komfortkylaKontakta Annonsör

Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler