Landsvägen 47

Kontor/Övrigt, 572 - 1716 m2, Stockholm, Centrum

Anpassningsbara kontorslokaler med stor terrass och god tillgänglighet! Bästa läge i Sundbybergs centrum med utmärkta kommunikationer & serviceutbud!

Huset uppfördes år 1954 och byggdes om år 1959. Bra logistik i huset med både personhiss och lasthiss som går från garaget rakt upp till varje våningsplan.

Här kan vi totalt erbjuda ca 1716 kvm fina kontorsytor fördelade över tre våningsplan. Det är möjligt att endast hyra ett eller två plan om ca 572-1144 kvm om så önskas.

Planlösningen utgörs idag av en mix av öppna kontorslandskap, cellkontor och mötesrum. Det går att öppna upp våningsplanen mer om en öppnare lösning önskas. Hyresvärden är öppen för att anpassa lokalerna efter tillträdande hyresgästs önskemål. Har finns möjlighet förverkliga din kontorsdröm.

  Ytan om ca 572 kvm utgörs idag av öppet kontorslandskap, en fristående yta  ca 114 kvm vilken kan användas som en separat mötes- och konferenslokal alternativt som matsal och pausutrymme för personalen då utan är utrustad med ett exklusivt pentry samt erbjuder gott om matplats i öppen lösning samt ett par rum. På detta våningsplan finns även husets stora terrass vilken erbjuder personalen många sköna stunder. Här finns även en lageryta om ca 79 kvm.

Utgörs idag av en mix av öppet kontorslandskap, 11 cellkontor, samtalsrum, mötesrum och 4 wc. Här finns även en relaxyta med bastu och 2 duschar. Lokalen har idag fler rum än ritningen med inplaceringsförslaget som visar en möjlig planlösning för 50 arbetsplatser.

Utgörs idag av en mix av öppet kontorslandskap, cellkontor, 3 mötesrum, 4 wc samt ett socialt placerat pentry i öppen lösning. Lokalen har idag fler rum än ritningen med inplaceringsförslaget som visar en möjlig planlösning för 46 arbetsplatser.

Plan 1 och 2 förbinds idag med en interntrappa vilken enkelt kan tas bort om endast ett av planen önskas hyras.

Takhöjden mäter ca 2,42 meter upp till betong. 

Fiber finns anslutet till fastigheten via Stockholms stadsnät.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage i huset och lediga platser finns att erbjuda tillträdande hyresgäst. Parkeringsmöjligheter finns även på intilliggande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande allmänna parkeringshus.

Närservice

I huset finns bland annat ett trevligt bageri, Lidl samt Kjell och Company. I direkt närhet finns Apotek, ett 100-tal affärer och butiker, ett stort utbud av restauranger, caféer (Expresso House i huskroppen), mataffärer, hotell, bibliotek och all tänkbar service du kan behöva för att underlätta din vardag. I kvarteret finns även Signalfabrikens köpcenter med bibliotek, butiker, restauranger, caféer, hotell, Folktandvården, Sats med mera.

Läget är så centralt du kan komma i Sundbyberg med utmärkta kommunikationer samt omgivningar som utgör en mix av bostäder och ett rikt utbud av kommersiell service, butiker och restauranger. Inom kort gångavstånd når du Bällstaån och Marabouparken med grönska och möjlighet till utomhusträning.

Kommunikationer


Sundbybergs Centrum är näst efter T-centralen Stockholms kollektivtrafiks bästa knutpunkt. Precis utanför porten passerar tvärbanan samt flertalet busslinjer och flygbussar, det är ett stenkast till stationshuset med tunnelbana, pendeltåg, vissa fjärrtåg och även regionaltågen mot Västerås. Fastigheten är även lättillgänglig för bilburna då du snabbt når E4an via påfart frön Frösundaleden samt E18 via påfart från Rissneleden. Detta är även ett bra strategiskt läge för företag med många internationella besökare med närheten till båda Arlanda och Bromma flygplats. Det tar inte mer än en kvart med tunnelbanan in till Stockholms Central.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Bageriet 18

Byggår

1954

Renoveringsår

1959


Lokalen kan nås via

Bra logistik i huset med både personhiss och lasthiss som går från garaget rakt upp till varje våningsplan.

Ventilation

Mekanisk ventilation

Hiss

JaKontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 89 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326787

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum