Kungsgatan 17

Kontor, 54 m2, Stockholm

Nyrenoverat kontor med fokus på effektivitet av varje kvadratmeter
Upptäck det nya ansiktet av effektivitet och modernitet i arbetslivet på Kungsgatan 17. Välkommen till detta nyrenoverade kontorsutrymme, sprudlande av 54 kvadratmeter, vars två fönster öppnar upp mot Kungsgatan och ger en härlig utsikt. Här möts du av ett elegant kontorslandskap med plats för sex personer på fiskbensparkettgolv, perfekt för samarbete och produktivitet.
Den mycket anrika byggnad ritad av Ivar Tengbom mitt på Kungsgatan!

Det imponerande mötesrummet för sex personer är avskärmat med eleganta glaspartier och pryds av en stilren heltäckningsmatta, skapandes en atmosfär av professionalism och kreativitet. Intilliggande finner du det välutrustade köket i björk, komplett med mikrovågsugn, kylskåp, frys och diskmaskin, vilket erbjuder både funktionalitet och stil.

För ytterligare bekvämlighet finns ett badrum och en avskild samtalsplats i hallen, vilket skapar en komplett och mångsidig arbetsmiljö. Detta är inte bara ett kontor – det är en plats där effektivitet möter stil och funktionalitet möter elegans. Välkommen till ett arbetsutrymme som inspirerar till framgång och innovation
Flexibelt avtal.

Omgivning

Närservice

I gatuplan finns populära Holy Greens och Zzz Dreamscape Hotel – ett helt digitalt hotellkoncept, shopping, mat och kultur.

Kommunikationer


T-bana Hötorget och Östermalmstorg (uppgång Birger Jarlsgatan)
Bussar Flertalet busslinjer kring Stureplan och Sveavägen

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kungsgatan 17

Byggår

1921

Renoveringsår

2022

Våningsplan

2 av 7


Ventilation

Mekanisk ventilation med kylaKontakta Annonsör

Sophie Borg
070-840 00 47
sophie@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler