Dokument

Planlösning

Kronobergsgatan 47

Kontor, 177 m2, Stockholm, Kungsholmen

Kontor med lager och verkstad

Välkommen till denna lokal som lämpar sig otroligt bra för verksamheter som behöver kontor, lager och verkstad under samma tak. Med direktanslutning till fastighetens garage blir logistiken enkel. I lokalen finns nyrenoverat pentry samt ett rymligt omklädningsrum med dusch.
Kontorsdelen är ca 112 kvm och lager/verkstad ca 65 kvm.

Omgivning

Fastigheten ligger med ena foten på Sankt Eriksgatan och den andra på Kungsholmsstrand.Här kan du med enkelhet välja om du vill gå mot lunchrestauranger, kommunal trafik och butiker eller om du vill gå ner mot lugna och fridfulla Kungsholmsstrand där det finns promenadstråk längs vattnet och ett utomhusgym ett stenkast bort från fastigheten.

Planlösning

Öppen kontorsyta med ett separat kontorsrum/konferensrum. Lager/verkstadsyta samt omklädningsrum med dusch. Direkt anslutning till garaget.

Kommunikationer

Tunnelbana Fridhemsplan där du väljer mellan grön och blå linje. Innerstadsbussar - t ex 1:ans och 4:ans linje.

Service

Brett utbud av service i anslutning till fastigheten med restauranger, Galleria, butiker samt SATS Sportpalatset i fastigheten. Du hitttar även Friskis & Svettis i grannfastigheten. En promenad över Sankt Eriksbron leder dig till härliga Rörstrandsgatan där du finner ett brett lunchutbud och många uteserveringar på sommarhalvåret.

Kontakta Annonsör

Cecilia Andersson
010-3311354
cecilia.andersson@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i Kungsholmen

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen