Kronborgsgränd 19

Kontor, 10 m2, StockholmDetta kontor ligger i Technopolis HUB, ett litet kontorsområde med möjlighet till små privata kontor. Kontorslokalen ligger på första våningen ovanför den nya receptionen. I Technopolis HUB har du tillgång till moderna mötesrum, telefonboxar, kök och loungeområden tillgängliga. Genom ett kontor i Technopolis HUB ingår ett fullservicekoncept. 

Vi tillhandahåller effektiva kontor, flexibla avtal och allt som behövs därtill.

I grund och botten har en arbetsplats bara en enda viktig egenskap anpassningsbarhet. Att kunna anpassa sig till förändringar att växa eller krympa, att inkludera tjänster eller inte, att tillgodose behoven hos personalstyrkor i alla storlekar. Technopolis har byggts på principen om anpassningsbarhet – sedan 1982. Vi är besatta av kundnöjdhet och våra 16 campus inhyser 1 400 företag och 45 000 nöjda anställda i sex länder inom Europa.

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster, allt från arbetsplatsdesign till receptions-, mötesrums-, restaurang-, gym – och städlösningar. Här bjuds stort antal p-platser, ladd-platser samt tillgång till varmgarage i källaren med direktaccess via hiss. Tillgång till gemensam reception samt stora sociala ytor med fik och restaurang.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Kista campus har mycket bra parkeringsmöjligheter med hela 1100 parkeringsplatser i området. Det finns både ett varmt och kallt garage samt besökarparkering.

Kommunikationer


Belägen i attraktivt och expansivt område med närhet till goda kommunikationer. Kort promenad till tunnelbanan. Tvärbanan med ny station precis utanför entrén beräknas klart 2025.

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Anders Lindskog
070-425 62 00
anders.lindskog@technopolis.se


Utvalda lokaler från Technopolis

Liknande lediga lokaler