Karlavägen 98

Kontor, 334 m2, Stockholm

Unik lokal med modern prägel
Denna nyrenoverade lokal ligger belägen på sjätte våningen i Garnisonen, mitt på Östermalm i Stockholm. Lokalen erbjuder många unika och historiska K-märkta inslag. Interiören i lokalen är modern och stilren, med högkvalitativa material, detaljer och hållbara lösningar.

Lokalen är en imponerande arbetsplats som kombinerar moderna bekvämligheter med bevarade K-märkta inslag. Det är perfekt för er som söker en unik arbetsplats med massor av karaktär och historia.

Omgivning

Närservice

Ni som hyresgäst flyttar in i ett designat, färdigmöblerat och totalrenoverat kontor, inrett och klart in i minsta detalj, vi kallar det Smart & klart. I paketet får ni dessutom tillgång till ett servicepaket där allt ni behöver ingår för att få arbetsdagen att fungera på bästa sätt och därutöver bara en månads uppsägningstid. I hyran ingår inredning, möbler, IT, datanätverk, AV-utrustning, växter, porslin, brandskydd, lås/passage – allt finns på plats. Det är med andra ord bara att ta sin laptop och börja arbeta. Flexibilitet på riktigt!

Fastigheten Karlahuset är K-märkt och är ett välkänt landmärke med Sveriges längsta sammanhängande fasad och sitt strukturella formspråk. Kvarteret Garnisonen ligger mitt emellan City och grönytorna på Kungliga Djurgården. Här finns allt ni behöver utanför dörren eller på bara några minuters promenadavstånd, såsom tunnelbana, bussar, Fältöversten på Karlaplan, restauranger, gym, service och vattenpromenaden längs Strandvägen.

Kommunikationer


T-bana Karlaplans t-bana är ca 350 meter från fastigheten.
Bussar Buss 4, 67, 69 och 76 trafikerar Karlahuset

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Karlavägen 98

Byggår

1972

Renoveringsår

2005

Våningsplan

6
Kontakta Annonsör

Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler