Karlavägen 104

Kontor, 680 m2, Stockholm

Unik arbetsplats på Karlavägen
Upptäck 680 kvadratmeter med industriell karaktär och en varm atmosfär på Karlavägen 104 på Gärdet. Här ryms upp till 44 personer i ljusa och moderna kontorslandskap, med närhet till bekvämligheter och grönområden. Den härliga lokalen där pelare i fönsterpartierna och betongen framhävts skapar en unik prägel och ger en distinkt atmosfär.

Denna centrala pärla på Östermalm sträcker sig till femte våningen och omfamnar 680 kvadratmeter av ljusa och moderna kontorslandskap, tysta arbetsrum, rymligt pentry och stora fönster som släpper in dagsljus från två håll. Beundra utsikten mot Karlavägen och innergården medan ni njuter av en planlösning som förenar det moderna med det tidlöst karakteristiska.

Omgivning

Närservice

I huset får ni tillgång till en rad bekvämligheter, från konferensservice och gym till restauranger och garage. Tvätta bilen eller cykeln under arbetsdagen och ta en paus på den gemensamma terrassen med Bee Urbans odlingar. För den som längtar efter spektakulär utsikt och möten med andra företag i huset, väntar den stora takterrassen högst upp.

Kommunikationer


T-bana Karlaplan t-bana cirka 350 meter från lokalen
Bussar Buss 4, 67, 69 och 76 trafikerar Karlahuset

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Karlavägen 104

Byggår

1972

Renoveringsår

2005

Våningsplan

5
Kontakta Annonsör

Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler