Karlavägen 100

Kontor, 1231 m2, Stockholm

Smakfull lokal med terrass
I Garnisonen på Östermalm ligger denna moderna lokal med stora sammanhängande ytor i ett plan med plats för upp till hundra kollegor. Stilen är sober med lugna färger och moderna material. Från det rymliga pentryt går ni direkt ut på den härliga terrassen i söderläge för kanske en lunch eller kaffepaus.

Ytorna är flexibla med möjlighet att jobba mer ostört om behovet finns. Idag är uppdelningen tydlig mellan kontorslandskap, kontorsrum för möten eller arbete och sociala delar med lounge och pentryt som har plats för många.

Omgivning

Närservice

Lokalen ligger fem våningar upp i Garnisonen där ni har tillgång till konferensanläggning, restauranger, gym och annan kontorsservice bara ett några trappor ner. I huset finns även tillgång till omklädningsrum med dusch.

Kvarteret Garnisonen ligger mitt emellan City och grönytorna på Kungliga Djurgården. Här finns allt ni behöver utanför dörren eller bara några minuters promenadavstånd, såsom tunnelbana, bussar, Fältöversten på Karlaplan, restauranger, gym, service och vattenpromenaden längs Strandvägen.

Kommunikationer


T-bana Karlaplan t-bana cirka 350 meter från lokalen
Bussar Buss 4, 67, 69 och 76 trafikerar Karlahuset

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Karlavägen 100

Byggår

1972

Renoveringsår

2005

Våningsplan

5
Kontakta Annonsör

Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler