Dokument

Idéskiss Entresolplan
Idéskiss Entréplan

Jungfrugatan 10

Kontor, 506 m2, Stockholm, Östermalm

Kontor med showroom

Denna fantastiska lokal i etage erbjuder en välkomnande entré som leder in till en yta med generös rymd och en takhöjd på nära 4 meter - passande för exempelvis showroom. En ståtlig trapp leder upp till en perfekt intern yta där arbetsplatser och mötesrum kan anpassas efter era behov och önskemål.
Lokalen har även direkt access till den nyrenoverade innergården! Fastigheten renoveras i sin helhet vilket innebär att nya installationer och ytskikt i tidlös design är ett genomgående tema i hela fastigheten. Projektet beräknas vara klart hösten 2025.

Omgivning

I närområdet finns allt du kan behöva för en arbetsdag. Här finns populära frukostställen, välrenomerade krogar för lunchmötet samt mat i enklare former. Kort promenad ned till Strandvägen för att sedan påbörja lunchrundan runt Djurgården.

Planlösning

Planlösning som kan anpassas efter era behov och önskemål.

Kommunikationer

Precis vid Östermalmstorgs tunnelbanestation (Röda linjen) samt flertalet busslinjer från b.la. Sibyllegatan.

Service

All tänkbar service finns runt Östermalmstorg och längs Nybrogatan. Här hittar ni service såsom matbutiker, apotek, systembolag, kemtvätt, skräddare, skomakare med mera. Flera restauranger finns i anslutning till fastigheten.

Kontakta Annonsör

Cecilia Andersson

Cecilia Andersson