Holländargatan 17

Kontor, 364 - 875 m2, Stockholm

Centralt läge, generös takhöjd
På Holländargatan 17, 3 tr, kan vi ny erbjuda en trivsam lokal med högt i tak och stora fönster med bra ljusinsläpp. Inspirerande och härlig miljö i Westmanska Palatset dikt intill Adolf Fredriks kyrka. Trevlig disponering med rymliga och öppna kontorsytor, flera separat kontorsrum samt ett bra utbud av mötesrum av varierande storlek. Trivsamt pentry, 6 st wc varav en med dusch. Lokalen är anpassad för ca 63 st arbetsplatser.

Lokalen kan delas av till två lokaler
– 364 kvm
– 511 kvm

Ett läge som erbjuder det mesta! Ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker, service mm. Fantastiskt läge med endast några minuters promenad till Centralstationen, Cityterminalen och Hötorgets alternativt Rådmansgatans tunnelbana ligger bara något kvarter bort. Fastigheten har två stycken trevliga och mysiga innergårdar med sittgrupper.

Vacker fastighet som uppfördes tidigt under 1800-talet av bryggarekungen Abraham Westman, därav namnet Westmanska Palatset.Hela fastigheten har genom åren byggts om och till och genomgick en totalrenovering och upprustning under 2000-2001.

I fastigheten finns en trevlig restaurang, moderna och fräscha konferens- och möteslokaler som bokas via www.westmanska.se

Kommunikationer


T-bana 300 meter, Rådmansgatan
Bussar 130 meter, Sveavägen
Pendeltåg 900 meter, T-centralen

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Holländargatan 17

Byggår

1800

Renoveringsår

2001

Våningsplan

5


Ventilation

Till- och frånluft med komfortkylaKontakta Annonsör

Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler