Brunnsgatan 21B

Kontor, 45 m2, Stockholm

Trevligt & effektivt kontor i fin fastighet!
Välkommen till detta kontorsutrymme om ca 42 kvadratmeter, vars fönster öppnar upp mot den trevliga innergården. Perfekt kontor för ca 4-6 personer
Det trevliga mötesrummet för fyra -sex personer är avskärmat med stilrent glasparti. Intilliggande finner du köket, utrustat med mikrovågsugn och kylskåp.
För ytterligare bekvämlighet finns ett badrum med wc och dusch.
Gemensam innergård med plats för cyklar. Hiss. Utmärkt läge ett stenkast från Stureplan.

Omgivning

Närservice

Brunnsgatan i Stockholm är en del av staden som kombinerar historisk charm med moderna bekvämligheter. Här är några saker som du kan upptäcka i detta område

Historisk karaktär Brunnsgatan är omgiven av vackra gamla byggnader som ger området en autentisk och charmig atmosfär. Många av dessa byggnader har en rik historia och arkitektoniska detaljer som berättar om Stockholms förflutna.
Närliggande parker Om du gillar grönområden och natur finns Observatorielunden och Vasaparken, där du kan ta en promenad eller en lunch.

Shopping och restauranger Brunnsgatan ligger nära Stockholms citykärna, vilket innebär att du har enkel tillgång till ett brett utbud av shopping- och restaurangalternativ. Här hittar du allt från trendiga butiker till internationella kök och lokala caféer.

Transportförbindelser Området runt Brunnsgatan är också bra anslutet till Stockholms kollektivtrafiksystem. Det finns tunnelbanestationer och busslinjer i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Kommunikationer


T-bana Östermalmstorg eller Hötorget
Bussar Flertalet busslinjer från Stureplan/Sveavägen

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Brunnsgatan 21B

Byggår

1929

Renoveringsår

2014

Våningsplan

2 av 4


Ventilation

SjälvdragKontakta Annonsör

Sophie Borg
070-840 00 47
sophie@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler