Dokument

Armégatan 38, Styckjunkaren 3 - Plan 6, 3106 kvm

Armégatan 38

Kontor, 3106 m2, Stockholm, Solna

Hyr ett helt våningsplan högst upp i huset!

Möjlighet att förhyra ett helt våningsplan högst upp i huset i den ikoniska bygganden SOLNA BLOCK. Var med och sätt er egen prägel på utformandet av lokalen för att den ska vara anpassad efter just era behov! Fönster i alla vädersträck, egen balkong och utsikt över lummigt skogsparti. Ett naturnära läge med all tänkbar service i närområdet. Perfekt för såväl kollektivtrafikresenärer som cyklister och bilister. Välkommen på vising!

Omgivning

Västra Skogen omges av välskötta grönområden och parker, vilket ger en lugn och naturnära arbetsmiljö. Ta en kort promenad ner till Ulvsundasjön och avnjuta en lunch eller aw med utsikt över vattnet på K4 Pampas Marina eller Restaurang Grodhavet.

Planlösning

Var med och sätt er egen prägel på utformandet av lokalen för att den ska vara anpassad efter just era behov!

Kommunikationer

Trafikleder: Enkelt anslutning till Essingeleden och Frösundaleden.
Tunnelbana: Blå linje som stannar vid Västra Skogen / Huvudsta
Buss: Linje 507 mot Odenplan och Tomteboda. Linje 129 mot Solna Centrum och Brommaplan.

Service

Området runt Västra Skogen är rikt på service och bekvämligheter som kommer att underlätta vardagen för dina medarbetare. I Västra skogen hittar du ett stort urval av resturanger, matvarubutiker, apotek och annan tänkbar service. Detta hittar du givetvis även från Huvudsta. Allt inom bekvämt avstånd som skapar en praktisk och arbetsmiljö för att underlätta livspsslet för dina medarbetare.

Kontakta Annonsör

Ebba Granberg
010-3311317
ebba.granberg@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i Solna