Dokument

Ritning Jordbromalm 6-68.pdf

Armaturvägen 3E

Kontor/Övrigt, 87 - 389 m2, Stockholm, Jordbro

Kontorslokaler i gott skick med flexibel planlösning

Här finns två lediga kontorslokaler i gott skick, belägna en trappa upp i trevlig fastighet. Lokalerna om 87 respektive 302 kvm kan hyras var för sig, eller tillsammans som en hel enhet om 389 kvm. Det finns stora möjligheter att ändra planlösningen och anpassa lokalerna enligt hyresgästens önskemål, exempelvis kan väggar rivas för att skapa mer öppen yta för exempelvis kontorslandskap och lounge/gemensamhetsyta. 

Lokalerna består idag av kontorsrum i varierande storlek, mötesrum, öppen loungeyta och faciliteter i form av kök/pentry, WC, dusch och förråd. Nuvarande planlösning kan passa verksamheter som har behov av cellkontor, till exempel callcenter eller annan typ av säljverksamhet med många kundmöten. Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till lokalen. 

Jordbro ligger cirka 25 kilometer söder om centrala Stockholm, på ett fantastiskt läge med nära anslutning till riksväg 73. Riksväg 73 går från Nynäshamn genom Jordbro och sträcker sig till centrala Stockholm, där ett nätverk av trafikleder över hela landet knyts samman. Fastigheten är belägen i Jordbro Företagspark som är ett av Stockholmsregionens största och mest expansiva industriområden. Området präglas av industri- och logistikverksamheter och hel del handel med stora aktörer. Serviceutbud med ett flertal restauranger, matvarubutik, gym och apotek finns i närområdet. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss och pendel till Stockholm med omnejd.

Omgivning

Företag i närheten

Coca-Cola, Bring, TD TechData, Frigoscandia, Dagab, Åhléns och Green Cargo

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser i anslutning till lokalen

Närservice

Lokalt serviceutbud med bland annat lunchrestauranger, gym och apotek

Vägbeskrivning

Nära anslutning till riksväg 73

Kommunikationer



Goda kollektivtrafikförbindelser med buss och pendel till Stockholm med omnejd



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Jordbromalm 668

Byggår

1989

Våningsplan

2 av 2

Planlösning

Se bilder/PDF.


Lokalen kan nås via

Trapphus med hiss

Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Disa Lindbohm

Disa Lindbohm