Dokument

Ritning Alsnögatan 11, plan 5, vån 2 tr, lokal ca 661 kvm

Alsnögatan 11

Kontor, 661 m2, Stockholm, Södermalm

Öppen, ljus och effektiv!

Denna lokal är mycket fräch och smakligt renoverad. Används idag även som showroom. Här har du ett färdigt kontor att flytta direkt in i!
Det Vita Huset är perfekt beläget vid Hammarby kaj, där det nu byggs klart en ny stadsdel med bostäder varvat med småbutiker och retauranger.

Omgivning

Området är mixat med bostäder, kontor och mindre servicebutiker. I anslutning till huset finns två parker med egna uteplatser. Direkt vid Norra Hammarby kajen och nära Fåfängan.

Planlösning

Planlösningen är öppen och lämpar sig mycket väl till bla showroom. Mötes/konferensrum i olika storlekar, frächt pentry och dusch.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Slussen. Nacka/Värmdö bussarna och buss 2 stannar utanför huset, samt Saltsjöbanan och båtlinjer inom några minuters promenadavstånd.
Buss 2 = ca 250 m
Värmdöbussar mot Slussen (Londonviadukten) = ca 380 m
Buss 402 från Slussen mot Nacka Forum = ca 100 m
Barnhusbryggan (Sjöstan och ms Emelie mot Nybroplan) = ca 700 m
Båt 80 (Salsjöqvarns kaj - Mot Frihamnen/Nybroplan) = ca 700 m
Saltsjöbanan = ca 700 m

Service

I närområdet finns lunchrestauranger och diverse service som blomaffär, sko- och nyckelservice samt matbutiker. Med en kortare promenad nås Söders och Sjöstans utbud av restauranger, shopping och övrig service. Sickla Köpkvarter med sitt enorma utbud ligger ca 3 minuters bilväg från Det Vita Huset.

Kontakta Annonsör

Eric Olsson
010-331 13 12
eric.olsson@novier.se


Utvalda lokaler från Novier Real Estate Advisor i Södermalm

Liknande lediga lokaler i Södermalm