Dokument

Wihlborgs Värdshuset pl 4.pdf

Hyllie Stationstorg 13

Kontor, 610 m2, Malmö, Hyllie

Kontor vid Hyllie C
Upptäck ert nya drömkontor i hjärtat av Hyllie! Denna fantastiska arbetsplats erbjuder en oslagbar kombination av läge och flexibilitet. Här kan ni välja mellan att sitta i öppet landskap eller i avskilda rum, allt anpassat efter era behov. Med stora fönsterpartier och generös takhöjd får ni ett kontor som badar i naturligt ljus och ger en härlig rymd.

För era anställda som kör bil finns det gott om parkeringsplatser, och för de som föredrar kollektivtrafik ligger tågstationen precis intill. Området är dessutom fullt av bekvämligheter – njut av ett brett utbud av shopping, lunchrestauranger, gym, badhus och Malmö Arena som bjuder på både musik- och sportevenemang.

Det här är kontoret som erbjuder allt ni behöver för att skapa en inspirerande och produktiv arbetsmiljö.

Omgivning

Omgivning/natur

Hyllie är Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel och erbjuder myllrande shopping, nöjen och internationellt näringsliv. Med närhet till ringvägarna, egen tågstation och tolv minuter till Köpenhamns flygplats har Hyllie och grannområdet Svågertorp snabbt blivit ett av Malmös populäraste företagsområden.

Närservice

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Arena och shoppingcentret Emporia. Här kan du ta del av underhållning, Emporias nästan 200 butiker, restauranger, caféer och service.

Kommunikationer


Värdshuset 2 är beläget ovanpå Hyllie station. Därifrån tar du dig till Malmö C på 6 minuter eller till Köpenhamns flygplats på 10 minuter. Dessutom stannar både regionbussar och stadsbussar i närheten.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Värdshuset 2




Kontakta Annonsör

Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson