Dokument

Skrovet_5_Malmö.pdf

Stora Varvsgatan 9C

Kontor, 132 m2, Malmö, Dockan

Lokal i bottenplan
Nu har du chansen att etablera din verksamhet i en lokal med fantastiskt skyltläge på bottenplan, mitt i populära Dockan. Lokalen erbjuder flexibilitet för att anpassa utrymmet efter dina behov – oavsett om du söker en plats för kontor, ett showroom, eller en butik, så är detta den perfekta lösningen.

Med ett brett utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd är det enkelt att hitta en trevlig paus mitt i arbetsdagen. Dessutom är tillgängligheten utmärkt, med en busshållplats direkt vid fastigheten och endast 10 minuters promenad till Malmö C.

Låt din verksamhet synas på bästa möjliga sätt i en lokal som kombinerar synlighet, tillgänglighet och närhet till stadens puls. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och lugnet vid småbåtshamnen samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Företag i närheten

Media Evolution, SVT, ÅF, Cybercom m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns garage i fastigheten samt ett allmänt garage i närheten.

Närservice

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel / paketservice ,frisörer, apotek, kemtvätt, et.c. finns inom Dockan-området.

Skyltläge

Ja

Kommunikationer


Bussförbindelse i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall.
Några minuters promenad till Malmö C.Det finns garage i fastigheten.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Skrovet 5




Kontakta Annonsör

Camilla Asplund

Camilla Asplund