Södra Förstadsgatan 4

Kontor, 214 m2, Malmö, Centrum


Mitt längst gågatan i denna fantastiska sekelskiftsfastighet finner ni lokalen om 214m2.

Lokalen erbjuder ljus och välkomnande miljö med både enskilda kontorsrum och öppet kontorslandskap. Dessutom finns även ett större konferensrum, pentry med plats för matbord där man också når balkongen. Eller varför inte ta med lunchen ner till den lummiga innergården.

Omgivning

Omgivning/natur

Södra Förstadsgatan utgör den södra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Närområdet är dynamiskt och varierat med bland annat välbevarad stadsmiljö från sent 1800-tal, butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och operahus. Några minuters promenad i vardera riktningen ligger två av Malmös viktigaste knutpunkter, Gustav Adolfs torg som utgör mittpunkten för centrums gång- och shoppingstråk, och Triangeln med såväl köpcentrum som citytunnelstation. I området finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

I området finns flertalet parkeringshus.

Närservice

Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping, både längs gågatan och längs sidogator och intilliggande torg.

Kommunikationer


Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. En kort promenad bort ligger Triangeln med nedfart till Citytunneln, via tåg härifrån når man snabbt både Malmö Centralstation och Köpenhamn/Kastrup.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Delfinen 17

Våningsplan

5
Kontakta Annonsör

Carl Brodelius
040-664 47 24
carl.brodelius@volito.se


Utvalda lokaler från Volito Fastigheter AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum