Dokument

Ritning

Södergatan 22

Kontor, 1358 m2, Malmö, Centrum

Kontorslokal med egen takterrass
Denna kontorslokal erbjuder en fantastisk möjlighet för ditt företag med en stor takterrass som är perfekt för möten, avkoppling och events. Läget i city ger närhet till restauranger, butiker och kollektivtrafik, vilket gör det bekvämt för både personal och besökare. För dem som behöver det finns möjlighet till parkeringsplats. Lokalen har öppna och ljusa ytor med stort ljusinsläpp, vilket skapar en trivsam arbetsmiljö. Dessutom kan planlösningen anpassas efter dina behov och önskemål. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans.

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns garage samt parkering utomhus.

Närservice

Fastigheten är belägen mitt i centrala Malmö längs gågatan, vilket gör utbudet av restauranger, caféer, butiker och övrig service mycket stort och lättillgängligt.

Kommunikationer


Bussförbindelser finns alldeles i närheten på Gustav Adolfs torg. Det tar ca 10 minuter att promenera till Malmö Centralstation. Parkeringshus ligger i närområdet.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Sankt Jörgen 21




Kontakta Annonsör

Camilla Asplund

Camilla Asplund