Södergatan 16

Kontor, 212 m2, Malmö, Centrum


Välkomen upp på plan 4 till denna ljusa och trevlliga lokal på bästa tänkbara läge längst gågatan nära centralstationen. Lokalen har båda öppet kontorslandskap som ramar in lokalens mitt där du finner ett konferens och ett mötesrum. Lokalen erbjuder även ett pentry med plats för mindre matbord, två toaletter varav, en med dusch, samt ett större kontorsrum. Här sitter ni mitt i centrum med gågatans utbud av affärer och restauranger utanför porten och endast 5 minuters promenad till centralstationen för den som pendlar.

Omgivning

Omgivning/natur

Södergatan utgör den norra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Alldeles intill ligger några av stadens äldsta delar med Stortorget, Lilla torg, Gamla Väster och fina promenadstråk längs medeltida gator och gränder. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Här finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Närservice

Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping.

Kommunikationer


Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. Malmö Centralstation har knutpunkten för den lokala busstrafiken, långfärdsbussar, tåg samt Citytunneln.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Claus Mortensen 29

Våningsplan

3
Kontakta Annonsör

Carl Brodelius
040-664 47 24
carl.brodelius@volito.se


Utvalda lokaler från Volito Fastigheter AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum