Norra Vallgatan 64

Kontor, 431 m2, Malmö, Centrum

Här finns möjligheter för Er verksamhet att utvecklas!

Lokalen har kontor på två våningsplan, plan fyra à ca 341 kvm och plan fem à ca 90 kvm, med interntrappa mellan våningarna. Ytorna är väldisponerade med flera, generöst tilltagna kontorsrum samt konferensrum på vardera plan. Det finns 13 avgränsade rum som kan användas som både kontorsrum eller konferensrum beroende på behovet. Lokalen är pampig med sina originaldetaljer från tidigt sekelskifte i form av vackra stuckaturer, fiskbensparkett och hög takhöjd. Fönster i flera väderstreck som bidrar till luftiga och ljusa ytor - en lokal man måste uppleva!

Skånepalatset är en otroligt ståtlig byggnad i stilen nyrennäsans, med mycket historia i väggarna och är en riktig blickfångare med sin storlek och detaljrika fasadutsmyckning.

Läget på Norra Vallgatan är fantastiskt med närheten till Centralstationen norrut på andra sidan kanalen och city med stadens alla butiker och restauranger söderut.

Välkommen att kontakta oss på Trianon för vidare information samt visning!

Omgivning

Cityläge med närhet till allt! Ett område som präglas av vacker arkitektur, historia och närhet till handel och service. Pittoresk och lummig omgivning med vackra gamla hus från år 1300 och framåt, bilfria kullerstensgator dekorerade med stockrosor på ett lugnt läge men nära stadspulsen. En kort promenad till Kungsparken och Slottsparken med grönska, blommor och vatten för rekreation och motion.

Kommunikationer

Malmös bästa kommunikationsläge med ett läge på andra sidan kanalen mot centralstationen. Tvärs över gatan finns stort utbud av tåg och bussar inom och utanför regionen.

Service

Centrala Malmö precis utanför porten och erbjuder ett stort utbud av närservice med flera butiker, restauranger, nöje, samhällsservice, gym, apotek, vård med mera!

Övrigt

Parkering finns på intilliggande gator eller parkeringshus.

Kontakta Annonsör

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se


Utvalda lokaler från Trianon i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum