Kungsgatan 6

Kontor, 315 m2, Malmö

Modern kontorslokal med oslagbar utsikt
Letar du efter en exceptionell lokal på en oslagbar plats i centrala Malmö? Denna fräscha och moderna lokal erbjuder en utmärkt plats för din växande verksamhet att utvecklas.

Lokalen som ligger på byggnadens översta plan, erbjuder en fantastisk utsikt över centrala Malmö med fönster både ut mot staden och ner i fastighetens inglasade atrium. Det öppna kontorslandskapet främjar samarbete och kreativitet hos era medarbetare. Ett stort konferensrum och diverse mötesrum i olika storlekar skapar möjligheter för flexibla mötesalternativ som passar både små och stora grupper.

Lokalens centrala läge ger dig närhet till allt staden har att erbjuda, inklusive bekväm tillgång till kollektivtrafik och serviceinrättningar. Fastigheten som denna lokal befinner sig i heter K6 och har många lockande egenskaper för er som hyresgäst. Det finns parkeringsplatser i husets underjordiska parkeringsgarage, för de anställda som pendlar in till kontoret med bil. För de som arbetar i fastigheten finns det möjlighet att ta en fika på caféet, träna på gymmet eller ha konferenser, allt i en och samma byggnad.

Kontakta oss idag för att steget mot att skapa den perfekta arbetsmiljön för din verksamhet. Vi ser fram emot att välkomna dig till denna högkvalitativa lokal i hjärtat av Malmö.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i hörnet av Amiralsgatan och Kungsgatan med huvudentré mot Kungsgatans promenadstråk. Här tar man sig lika snabbt till Malmö centralstation som till Möllevångens spännande lunchutbud. På 5 minuters promenad befinner man sig på Gustaf Adolfs torg och närliggande shopping, service och restauranger.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage finns i fastigheten med möjlighet att hyra parkeringsplats.

Kommunikationer


Busshållplats med flera busslinjer stannar precis utanför fastigheten. Citytunnels tågstation Triangeln och Malmö C på gångavstånd.

Övrigt


Våningsplan

6
Kontakta Annonsör

Anna Hurtig
072-544 63 17
anna.hurtig@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler