Jägersrovägen 160

Kontor, 126 m2, Malmö, Jägersro

Välkommen in till denna ljusa och rymliga kontorslokal som är rumsindelad i fil med fem kontorsrum i varierande storlekar.

Den stora tillgången och hjärtat i lokalen är det stora kontorsrummet längst in. Här överraskas man av ett fantastiskt ljus från stora glaspartier och en bra arbetsyta med härlig känsla. Samtliga rum har fönster ut mot grönska och i sydvästligt läge vilket ger härligt dagsljus hela arbetsdagen. Rummen är i varierande storlekar och kan disponera 1-2 arbetsplatser eller nyttjas som mötesrum. Kontorsrummen samanlänkas av yta lämplig för tex lounge eller showroom.

Välkommande och stor entré där man direkt får överblick över kontorsrummen. Fräscht pentry i den öppna kontorsytan med diskmaskin och micro. Här finns även en stor RWC med dusch, ett arkivrum och ett förråd.

Lättillgängligt läge med närhet till snabb pendling ut på Inre- och Yttre Ringvägen samt busshållplats precis utanför fastigheten. Parkering finns på fastigheten och i området.

Låter detta som något för er verksamhet? Kontakta oss på Trianon för mer information samt visning av lokalen!

Omgivning

Omgivningen består främst av en aktiv handelsplats, center för hästsport inom trav och galopp, kontor och företag samt bostäder och kolonier.

Planlösning

Rumsindelad planlösning med fem kontorsrum i varierande storlekar med en till flera arbetsplatser per rum. Öppet pentry, två förråd/arkivrum och RWC med dusch. Se planritning.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med närhet till både Inre- och Yttre Ringvägen. Centrala Malmö finns inom 1 mils avstånd. Busshållplats finns precis utanför fastigheten med täta avgångar för stadsbuss. Vid Jägersro Center finns hållplats för regionbussar.

Service

Stort utbud av service tack vare läget precis intill Jägersro Center. Här finns shopping, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek, lunchrestauranger, nöje med mera!

Övrigt

Goda parkeringsmöjligheter på fastigheten för er och era eventuella besökare. Intill Jägersro Center och Jägersro Trav & Galopp finns ännu större utbud av parkering.

Kontakta Annonsör

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se


Utvalda lokaler från Trianon i Jägersro