Idrottsgatan 24

Kontor, 117 m2, Malmö, Limhamn

Belägen på en lugn harmonisk adress i bostadskvarter med ett stenkast till Limhamns centrum och med ett bra flöde av förbipasserande finner ni denna lokal. Här öppnar vi upp möjligheter för butik och kontor!

Lokalen är redan nu i ett mycket fräscht och estetiskt tilltalande skick, men hur ser er vision ut? Med fördel kan man dela av lokalen till exempelvis personalutrymme, då en del är kontor med tillhörande kökspentry.

Öppen planlösning med pentry, RWC och WC. Personalentré på baksidan och stor välkomnande kundentré ut mot Idrottsgatan. Stora skyltfönster ger ljus in till lokalen samt fantastiska skyltmöjligheter!

Parkering erbjuds precis utanför lokalen.

Hjärtligt välkomna att kontakta oss för vidare information!

Omgivning

På lugnt läge i södra Malmö ligger stadsdelen Limhamn med närhet till hamn och hav, flera parker och mysiga bostadsområden. Här finns en blandning av bostäder, kontor, företag, service, idrott och annan rekreation med promenadavstånd till det mesta!

Planlösning

Öppen planlösning med pentry och två toaletter. Se planlösning.

Kommunikationer

Busshållplats finns inom promenadavstånd med stadsbuss till centrala Malmö. För bilpendlaren är avståndet till centrala Malmö, E20 samt Inre Ringvägen ca 5 km. Inom Malmö med omnejd är även cykel ett rekommenderat färdmedel!

Service

Livsmedel, apotek, optiker, vård, gym med mera.

Övrigt

Parkeringar finns precis utanför lokalen och kringliggande gator.

Kontakta Annonsör

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se


Utvalda lokaler från Trianon i Limhamn

Liknande lediga lokaler i Limhamn