Hyllie allé 31

Kontor, 484 m2, Malmö, Hyllie

Representativt kontor med härlig utsikt över parker och takåsar. Planlösning med kontorsrum, öppna arbetsplatser och konferensrum. Välkommen!

Kontorsbyggnaden Hermod är ritad av Tengboms Arkitekter. Byggnaden präglas av en välkomnande och tilltalande arbetsmiljö. Materialvalen med tegel, ljust infärgad betong och glas ger en skön känsla i huset.

På varje våningsplan finns det sociala ytor i den uppglasade kuben med utsikt över de livliga gatorna och den lugna gröna gården, samt ett Green Room, en form av balkong. För att underlätta ett hållbart resande till kontoret finns det en sportdepå i källaren med parkering för cyklar samt duschar och förvaringsmöjlighet. I källaren finns det även parkeringsplatser i fastighetens garage med eller utan el.

Innergården är en mysig och levande plats att slappna av på och på plan 6 finns en gemensam takterrass med tillgång till pentry och grillar. 

Hyllie är ett nav i Öresundsregionen med goda kommunikationer till skånska städer och till Köpenhamn och Kastrup. Det är en grön stadsdel med höga krav på hållbarhet och en stadsdel med både bostäder och kontor. I Hyllie är det nära till service med hotell, konferensanläggningar, köpcentrum, restauranger, frisörer, gym simhall mm. 

Hermod ligger dessutom bara på någon minuts gångpromenad från Hyllie C och har busshållsplatser preces utanför entrén.

Omgivning

Omgivning/natur

Förutom de mindre grönytorna finns det i området två stora parker Vattenparken och den nya stadsdelsparken. Här finns utegym, lekplatser, fruktlund och blomsterängar. Det finns också flera cykelleder och löprundor, bland annat Hyllie milen.

Företag i närheten

Med tillgång till service och bra kommunikationer är Hyllie en attraktiv stadsdel. Flera företag har redan flyttat hit. Grannar i fastigheten är West Atlantic, B6R Automation, Länsförsäkringar mfl. i området finns bla IKEA, Ikano, Tullverket, BOOZT, Trygg Hansa, P-Malmö, Skanska mfl. Förutom kontor finns det många restauranger, frisörer, gym, närservice med bland annat Spoonery, Holy Greens, Graffiti, Spill, Quality Hotel, Sats, Nordic Wellness, Pressbyrån mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Fastigheten har eget garage för bilar och cyklar. Ytterligare parkering finns i områdets parkeringsgarage.

Närservice

Inom gångavstånd finns service såsom hotell, konferensanläggningar, köpcentrum, restauranger, frisörer, gym simhall mm. Mellan husen finns mindre parker och gröna oaser.

Skyltläge

Skyltprogram finns för fastigheten med möjlighet att placera företagets skylt på fasaden.

Kommunikationer


Kommunikationerna till Hyllie är unika. Det är enkelt att ta tåg, buss eller cykel. I området finns flera bilpooler. Hyllie Station nås på någon minut. Flertalet busslinjer finns utanför entrén och taxi i direkt närhet. Kastrup nås på ca 12 minuter och Malmö C på ca 6 minuter.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kv hermod

Byggår

2016

Våningsplan

5

Planlösning

Lokalen är inredd med 15 st enskilda kontorsrum, 8 öppna arbetsplatser, förråd och 2 st konferensrum (10p).

Energiklass

Miljöbyggnad Silver


Uppvärmning

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via

Fastigheten nås via den yttre och inre ringleden, allmänna kommunikation med tåg/buss samt cykelleder. Entré från Hyllie Allé.

Ventilation

Mekanisk till och från luft

Hiss

Ja

Miljöcertifiering

MiljöbyggnadKontakta Annonsör

Jessica Andersson
073-410 14 86
ja@exeprop.se


Kontakt

Jessica Andersson
Jessica Andersson
073-410 14 86

ja@exeprop.se

Executive Property Europe AB
Läs mer om Executive Property Europe AB och deras 18 lediga lokaler
exeprop.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328903

Utvalda lokaler från Executive Property Europe AB i Hyllie