Hamngatan 4

Kontor, 246 m2, Malmö, Centrum

Välkommen in till detta moderna kontor på tredje våningen i fastigheten Residenset!

Med imponerande attribut från förr har detta kontor genom tiden smakfullt renoverats för att möta dagens behov för att trivas och uppleva en bekväm och effektiv arbetsdag.

246 kvm fördelas på sju rum där fyra av rummen är öppnade i fil vilket ger en känsla av ljus och rymd samt en mer öppen arbetsmiljö. Tre av rummen är avskilda och passar därför som konferensrum, mötesrum eller enskilda kontorsrum. I lokalen finns även pentry med kyl, diskmaskin och mikro, ett förrådsutrymme samt två helkaklade toaletter. Lokalen ligger på hörna med fönster och utsikt åt flera väderstreck, bland annat mot Malmö Live, kanalen, Börshuset och havet kan skymtas i fjärran!

Tidstypiska attribut med flera burspråk, hög takhöjd, stuckaturer, fiskbensparkett, dekorativa fönster och två egna balkonger med tillgång från flera av rummen. Välkomnande entré med tillgång via trapphus och hiss.

Lokalen finns på ett mycket centralt läge ett stenkast från Malmö Centralstation och intill Stortorget.

Nyfiken på att uppleva lokalen och läget? Kontakta Trianon för mer information och visning!

Omgivning

Vacker omgivning i en livfull stadskärna med många århundraden av byggnader och arkitektur, gröna parker och kanalen med hamninloppet. Här finns bostäder, kontor, butiker och allt som hör till!

Planlösning

Sju kontorsrum där fyra av rummen är genomgående och tre mer slutna. Pentry, två WC samt ett förrådsutrymme.

Kommunikationer

Med ett läge precis intill Centralstationen är kommunikationsmöjligheterna många! Här erbjuds bussar, tåg, taxi och lättillgängligt läge för bilpendlaren. En kort promenad bort finns även bussknutpunkten Gustav Adolfs torg.

Service

Med city precis utanför porten är här nära till service, handel och nöje. Shoppingstråket börjar här med butiker, restauranger, caféer, hotell med mera. Vårdcentraler, banker, apotek, optiker, Saluhall, gym, konserthus och mycket annat erbjuds inom promenadavstånd.

Övrigt

Stort utbud av parkering i närliggande p-hus och anvisade gatuparkeringar.

Kontakta Annonsör

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se


Utvalda lokaler från Trianon i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum