Bjurögatan 48

Kontor/Kontorshotell, 14 - 118 m2, Malmö, Östra Hamnen

Upptäck våra lockande och moderna kontorsrum av olika storlekar på Bjurögatan 48!

Utforska arbetslivet på Bjurögatan 48 i Östra Hamnen! Vårt kontorshotell erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med flera lediga rum tillgängliga. På både våning 2 och våningar 3 hittar du moderna kontorsrum med tillgång till gemensamma faciliteter som toaletter, dusch, pentry och kök. Dessutom kan du njuta av vårt stora konferensrum som delas med andra hyresgäster.

Just nu har vi 5 lediga rum i olika storlekar 14 kvm, 20 kvm och 28 kvm. Oavsett om du behöver ett mindre utrymme för fokuserat arbete eller en större yta för teammöten, har vi något som passar dina behov. Kom och upptäck våra moderna och fräscha kontorsrum idag!

Omgivning

Omgivning/natur

Spillengens naturområde

Företag i närheten

Flera stora företag i närheten så som Paxo AB, SM Logistics AB, Idesta Foodtech AB och massa fler kända företag

Närservice

Circle K Malmö ligger bara några minuters gångavstånd bort, och lunchrestaurangen Restaurang Malmö finns också inom några minuters promenad från

Skyltläge

Bra

Vägbeskrivning

Östra hamnen område, Skåne län, Hamnen - övrigt stadsdel, Malmö kommun

Övrigt


Antal rum

5

Planlösning

Vid ankomst till både våning 2 och 3 välkomnas besökare av en mysig soffhörna som erbjuder en avslappnad atmosfär för avkoppling. Korridorerna är smakfullt inredda med vita väggar och trevliga konstverk för att skapa en hemtrevlig känsla. Kontorsrummen är strategiskt placerade längs korridorerna på både höger och vänster sida för enkel tillgång och navigering.

Kontorsrummen är fördelade över både våning 2 och 3 och har en liknande struktur och inredning. För närvarande finns det 5 lediga kontorsrum i olika storlekar, alla med generöst ljusinsläpp från fönster som bidrar till en ljus och fräsch atmosfär.

Som hyresgäst har du tillgång till gemensamma faciliteter såsom ett rymligt konferensrum, fullt utrustat kök, pentry och delade toalett- och duschutrymmen.
Kontakta Annonsör

Mohammad Al Balout
073-240 00 08
Mohammad.albalout@balouten.se


Kontakt

Mohammad Al Balout
Mohammad Al Balout
073-240 00 08

Mohammad.albalout@balouten.se

Balouten AB
Läs mer om Balouten AB och deras 40 lediga lokaler
balouten.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327390

Utvalda lokaler från Balouten AB i Östra Hamnen