Dokument

240610-Planritningar.pdf

Agnesfridsvägen 113A

Kontor, 470 - 2620 m2, Malmö, Fosie/Jägersro

Perfekt kontorsläge på Jägersro
Endast ett stenkast från Jägersro Center presenterar vi nu flexibla kontorsytor från ca 470–2600 kvm fördelat på tre plan. Ytorna är anpassningsbara och vi delar gärna av våningsplanen samt anpassar planritningen utifrån ert företagsbehov.

När du kliver in i fastigheten möts du av en välkomnande och representativ entré med trevliga jordnära kulörer. 

Planlösningen består idag av stora rum i varierande storlek i kombination med öppna ytor och några mindre enskilda rum. Lokalen har stora fönsterpartier med ett fint ljusinsläpp och stora luftiga rum. Bra ventilation och kyla. Husets pelarkonstruktion möjliggör stor flexibilitet till förändring. Det finns även två interntrappor som förbinder våningsplanen på ett trevligt och funktionellt sätt.

Lunchrestaurangen Kiels Kök finns i samma hus och parkeringsmöjligheter i direkt anslutning i byggnaden. Närhet till busshållplatser, restauranger, samt handel och service.

Andra hyresgäster i huset förutom restaurangen är Securitas.

Varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer!

Omgivning

Omgivning/natur

Fosie, Jägersro och Lockarp bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Här finns produktion, logistik, butiker och service som ger ett sjudande och blandat näringsliv. De goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

Närservice

Lunchrestauranger finns inom gångavstånd. Från fastigheten är det endast någon minuts bilfärd till Jägersro Center där du finner lunchrestauranger, butiker och service.

Kommunikationer


Vi har många fastigheter i Jägersro och Fosie och deltar aktivt i utvecklingen området. Kontorsfastigheten på Agnesfridsvägen 113 B ligger bra till på Jägersro vilket gör det enkelt att ta sig till fastigheten både med bil och kollektivtrafik, och Malmö centrum ligger bara tio minuter bort. Bra förbindelser till både Yttre och Inre ringlederna, samt E65.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Jägersro 130403




Kontakta Annonsör

Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson