Adelgatan 6

Kontor, 111 m2, Malmö

En unik lokal på bästa läge i Malmö
Letar du efter en central lokal på avskilt läge i Malmö? Denna charmiga 111 m² stora lokal erbjuder en unik möjlighet för olika verksamheter. Belägen i källaren med en separat ingång från innergården ger detta utrymme integritet och möjligheten att skapa en arbetsmiljö som passar just dina behov. Kanske vill du driva en tatueringsstudio? Eller öppna en skönhetssalong? Möjligheterna är många!

Lokalen består av två arbetsytor som kan passa till många olika verksamheter. Det främre rummet har dagsljus och god takhöjd, ett välkomnande utrymme för besökande kunder. Rummet längre in i lokalen är mer avskärmat, vilket kan lämpa sig väl för verksamheter som till exempel skönhetsbehandling eller tatueringsstudio. Ett välutrustat pentry med plats för matbord, gör det bekvämt för din personal att ta pauser i en avslappnad miljö. En toalett, bastu och två duschar ingår, vilket är en extra fördel för ditt team.

Lokalens centrala läge lämnar stadens alla bekvämligheter nära till hands, så som restauranger, butiker och övrig service. Malmö centralstation ligger endast ett stenkast från fastigheten, vilket gör det lätt för dina anställda att pendla till jobbet och för kunder att ta sig till er verksamhet.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

Omgivning

Omgivning/natur

På promenadavstånd från fastigheten ligger all tänkbar service såsom restauranger, hotell, barer, caféer och shopping.

Kommunikationer


Fastigheten är beläget 150 meter från Malmö C, vilket gör läget svårslaget. Från Malmö C går både tåg, regionbussar samt stadsbuss till hela regionen och man tar sig enkelt vidare till Sturup och Kastrup.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Anna Hurtig
072-544 63 17
anna.hurtig@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler