Teknikringen 10

Kontor, 9 m2, Linköping, Mjärdevi Center

Välkommen till Mjärdevi Center – den naturliga samlingsplatsen för högteknologisk innovation och entreprenörskap i Linköping

Med utsikt över hela området, på våning 2, finns nu ett ledigt kontorsrum på 9 kvadratmeter.

Kontorshotellet är perfekt för mindre företag som vill ha egna kontor, men som samtidigt vill ta del av de positiva synergieffekter som kommer med närheten till andra företag i samma bransch.

Alla kontorsrum har tillgång till konferensrum, pentry, pausrum och takterrass. Vi erbjuder även tilläggstjänster som internetuppkoppling, möbler och städning. Som hyresgäst i Mjärdevi Center har du dessutom möjlighet att ansluta ditt företag till en bilpool.

Mjärdevi Center är, precis som namnet avslöjar, beläget i hjärtat av Mjärdevi och omges av mängder av andra intressanta företag, promenadstråk och en idrottsanläggning.

Omgivning

Omgivning/natur

Mjärdevi Center är en mittpunkt för högteknologisk innovation och entreprenörskap i Linköping och ligger mitt i Linköping Science Park som är ett etablerat centrum för teknikföretag. Området är beläget strax utanför Linköpings universitets campus Valla.

Företag i närheten

Mjärdevi Center är en mittpunkt för högteknologisk innovation och entreprenörskap i Linköping och ligger mitt i Linköping Science Park som är ett etablerat centrum för teknikföretag.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

På fastighetens entréplan finns både restauranger och en frisörsalong. I andra byggnader i Mjärdevi finns också ett flertal restauranger och i Vallastaden, bara 6 minuters cykelfärd bort, hittar du ytterligare ett gäng restauranger och caféer.

Kommunikationer


Hit tar du dig enkelt med buss från Linköping city och resecentrum. Nära till E4an.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Idémannen 3

Byggår

2004

Våningsplan

2 av 12

Planlösning

På kontorshotellet i Mjärdevi Center har du tillgång till öppna ytor, mötesrum, takterrass, kök med mera. Angiven kvadratmeter är endast ytan för avsett kontorsrum.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Emma Alsér
013-26 34 69
emma.alser@sanktkors.se


Utvalda lokaler från Sankt Kors Fastighets AB i Mjärdevi Center