Kunskapslänken 36

Kontor, 345 m2, Linköping, Vallastaden

Här erbjuder vi en ljus och rymlig kontorslokal på markplan. 345 kreativa kvadratmeter fördelade över öppna ytor och konferensrum i olika storlekar.

Välkommen till Nätverket!

I hjärtat av Vallastaden, med närhet till både Linköpings universitet, Ebbepark och Mjärdevi, finner du fastigheten Nätverket. Området erbjuder en dynamisk mix av både bostäder, restauranger och företagslokaler med närhet till Linköpings universitet, Ebbepark och Mjärdevi. 

Här erbjuder vi en ljus och rymlig kontorslokal på markplan. 345 kreativa kvadratmeter är fördelade över öppna ytor och konferensrum i olika storlekar. Lokalen erbjuder ljusinsläpp från tre väderstreck och en egen entré direkt från gatan. För att sätta guldkant på arbetsdagen eller kanske avnjuta en eftermiddagsafterwork, har byggnaden en rymlig takterrass i söderläge på hela 180 kvadratmeter. Här kan du och ditt team samlas för möten, företagsluncher eller bara njuta av solen när den skiner.

Omgivning

Omgivning/natur

Vallastaden är en innovativ stadsdel i Linköping som bland annat har visats upp för världen i Sveriges största bo- och samhällsexpo. Stadsdelen är belägen mellan Linköpings universitet och företagsparken Mjärdevi, bara 15 minuter på cykel från Linköpings stadskärna.

Parkeringsmöjligheter/garage

Vid Nätverket finns goda parkeringsmöjligheter. Här finns både markparkering och mobilitetshubben Flustret. Här hittar du 313 bilparkeringar, bilpool, lådcykelpool och hela 60 platser avsedda för elbilsladdning. Precis intill fastigheten finns också ett fåtal platser för kortare stopp.

Närservice

Närhet till restauranger, caféer, gym och rekreationsmöjligheter.

Skyltläge

Med stora fönster i tre väderstreck finns goda möjligheter för skyltning och synlighet.

Kommunikationer


Bra kommunikationer med frekventa busslinjer.

Övrigt


Byggår

2017

Planlösning

345 kreativa kvadratmeter är fördelade över öppna ytor och konferensrum i olika storlekar.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Ulrika Backlund
013-26 36 12
ulrika.backlund@sanktkors.se


Utvalda lokaler från Sankt Kors Fastighets AB i Vallastaden

Liknande lediga lokaler i Vallastaden