Industrigatan 50

Kontor, 12 - 295 m2, Kristianstad, Industriområde

Prisvärda kontorsrum i Kristianstad, perfekta för att skapa en produktiv och inspirerande arbetsmiljö för ditt företag.

Välkommen till våra moderna kontorsutrymmen i Kristinstad! Belägna i separata byggnader på plan 2, erbjuder vi totalt 11 lediga kontorsrum att hyra. Varje byggnad har en egen ingång eller port på bottenvåningen, med en smidig gemensam trappuppgång som leder direkt till kontorslokalerna.

I det första huset finner du fem välutrustade kontorsrum med olika storlekar, som sträcker sig från det intima 12 kvadratmeterna till det rymliga 43 kvadratmeterna. Flexibiliteten är nyckeln - du kan hyra antingen enskilda rum eller större delar av kontoren. Huset erbjuder också generöst ljusinsläpp och två handikappanpassade toaletter, komplett med ett välutrustat kök och pentry som delas av hyresgästerna.

Det andra huset lockar med sex eleganta rum, fem av dem ligger sida vid sida medan ett enskilt rum ligger mittemot. Alla utrymmen har liknande faciliteter som det första huset, och här hittar du lika varierande storlekar - från det mysiga 12 kvadratmeterna till det generösa 50 kvadratmeterna.  Flexibiliteten är nyckeln - du kan hyra antingen enskilda rum eller större delar av kontoren. Hos oss finns det något för varje företag, oavsett storlek eller behov. Kom och upptäck ditt nya kontor hos oss idag!

Omgivning

Företag i närheten

Finns flera välkända företag som Thage, Pretium Vita AB, Derome Byggvaror och Träteknik AB, HAGA Rekrytering

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns avgiftsfri parkering utanför samt möjlighet till elbilsladdning till självkostnadspris

Närservice

I närheten finns flera restauranger att välja mellan. Till exempel tar det cirka 15 minuter att promenera till SU-SU restaurang Kristianstad, medan du når restaurang Brasseriet och Mickes baguetter och pasta på bara 10 minuters promenad

Skyltläge

Bra

Vägbeskrivning

Skåne län, Kristianstad tätort, Kristianstads kommun

Kommunikationer


Närmaste busshållplats ligger 5 minuters gångväg bort

Övrigt


Våningsplan

2 av 2

Antal rum

11

Planlösning

Utforska våra lediga kontor i två separata byggnader på andra våningen. Det första huset erbjuder fem eleganta kontorsutrymmen med en total yta på 127 kvm. Från det mysiga 12 kvm-kontoret till det rymliga 43 kvm-kontoret.

I det andra huset väntar sex fantastiska kontor, med storlekar från 12 kvm till imponerande 50 kvm, vilket skapar en total yta på 168 kvm.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Mohammad Al Balout
073-240 00 08
Mohammad.albalout@balouten.se


Kontakt

Mohammad Al Balout
Mohammad Al Balout
073-240 00 08

Mohammad.albalout@balouten.se

Balouten AB
Läs mer om Balouten AB och deras 35 lediga lokaler
balouten.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327387