Dokument

Planritning

Redaregatan 48

Kontor, 252 m2, Helsingborg, Centrum

Kontor i Oceanhamnen
Vi har nu en kontorslokal på 5e våningen med imponerande utsikt. Lokalen på rymliga 252 kvm erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med både enskilda kontorsrum och öppet landskap, vilket skapar flexibilitet och möjlighet till både fokuserat arbete och samarbete.

Gemensam terrass

Ta en paus på den gemensamma terrassen som är utrustad med ett utegym och en matplats. Perfekt för att sträcka på benen eller ta en lunch i det fria.

Restaurang i byggnaden

Bekvämligheten med en restaurang direkt i fastigheten gör det enkelt att få tillgång till god mat utan att behöva lämna arbetsplatsen.

Optimalt läge

Lokalen ligger intill centralstationen, vilket ger smidig tillgång till kollektivtrafik och gör det enkelt för både medarbetare och besökare att ta sig till och från kontoret.Välkommen att kontakta oss för att boka visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Närservice

Gångavstånd till Helsingborg C (fd Knutpunkten) med restauranger, cafféer, apotek, och pressbyrå mm. Närhet till Helsingborgs Centrum med mat, shopping och kulturhus. I fastigheten finns cykelparkering (inomhus) omklädningsrum och dusch. På terrassen som ligger på sjätte våningen finns utegym. Det finns också laddstationer för elbilar.

Kommunikationer


Härifrån är det bara en timme till Copenhagen Airport och en halvtimme till Ängelholm-Helsingborg Airport. Gångavstånd till nyrenoverade Helsingborg C (fd Knutpunkten) med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt).

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Prisma




Kontakta Annonsör

Kent Andersen

Kent Andersen