Norra Stationsgatan 2

Kontor/Kontorshotell, 218 - 1000 m2, Hässleholm, Norra Station

Representativ lokal med gemensamma samlingsutrymme i direkt anslutning till separata glasade kontorsrum. Gemensamt kök samt konferensrum finns.

Norra Station, hjärtat i Hässleholm, knutpunkten som förankrar Sverige med närhet till Stockholm och i motsatt riktning mot Malmö vidare till Köpenhamn, samt hela Öresundsregionen. På Norra Station äger och förvaltar Kunskapsporten tillsammans med kommunens fastighetsbolag fastigheter med idag ca 700 arbetsplatser. Vidare finns utbildningar på högskolenivå, kommunala vuxenutbildningar, företagshotell, studie-/yrkesvägledning. Pressbyrån finns på området som faciliteter. Bolag som finns på Norra Station är Handelsbanken, Presto, Alstomgroup, Skånetrafiken m.fl. På en kvarts promenadavstånd finns även slingor i olika distanser i vacker natur för optimal friskvård, alldeles intill Finjasjön.

Norra Station för gemenskap, trivsel med fokus på lärande fastigheter på Kunskapsporten. Vi strävar efter erfarenhet samt kunskapsutbyte i ett dynamiskt område, Norra Station. 


Fastighetsbeteckning

Verkstaden 8


Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk till- och från luft

Hiss

JaKontakta Annonsör

Robin Nilsson
072-601 51 27
robin.nilsson@kunskapsporten.nu


Utvalda lokaler från Kunskapsporten i Norra Station

Liknande lediga lokaler i Norra Station