Västra Hamngatan 18

Kontor, 155 m2, Göteborg, Centrum

Fantastiskt ljus kontorslokal högst upp i huset om ca 155 m² på Västra Hamngatan 18 i centrala Göteborg
Vi kan nu erbjuda en fantastiskt ljus och trevlig kontorslokal om ca 155 m² på en av Göteborgs bästa adresser. Lokalen som är belägen högst upp i huset består av öppna ytor, ett antal kontorsrum/mötesrum och en härlig öppen entré. Dessutom finns det ett trevligt kök och två WCn samt dusch. Ytskikten i lokalen består av ljusa väggar och ett ljust brädgolv som tillsammans med andra charmiga detaljer såsom exempelvis flera takfönster skapar en trevlig arbetsmiljö.

Lokalen är placerad på en central och attraktiv adress inom Vallgraven med både buss- och spårvagnskommunikationer runt hörnet.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen iordningställd med ytterligare ett WC och kök. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen inom vallgraven i de centrala delarna av Göteborg mellan Domkyrkan och Grönsakstorget. I området finns det kontor, bostäder och butiker och har absolut närhet till kanalen och gröna områden samt hela Göteborgs centrum med dess utbud.

Närservice

All tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. som centrala Göteborg har att erbjuda finns mycket nära och inom gångavstånd från fastigheten.

Kommunikationer


Domkyrkans hållplats med all tänkbar kommunikation såsom spårvagnar och bussar finns precis utanför dörren och det är gångavstånd till Centralstationen. Även Järntorget, med sina omkringliggande långgator ligger nära.

Övrigt


Våningsplan

3
Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Centrum