Stora Badhusgatan 12

Kontor, 325 m2, Göteborg, Centrum

Ljust havsnära kontor i centrala Göteborg
Visst vore det härligt att till exempel ta färjan till jobbet och arbeta i ett havsnära, men ändå centralt, kontor? I våra lokaler på Stora Badhusgatan finns den möjligheten. Vi kan nu erbjuda en kontorslokal om ca 325 m² som är belägen på fjärde våningen. Lokalen har två kontorsrum, en öppen arbetsyta, ett stort konferensrum (ca 90 m²), kök, förråd och WC/dusch. Allt du behöver för en effektiv verksamhet, helt enkelt. 

Byggnaden ligger nära knutpunkterna Stenpiren och Järntorget, vilket gör att det du enkelt kan ta dig hit från alla olika håll i Göteborg. 

Tillträde enligt överenskommelse

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Ett blandområde med kontor, bostäder och butiker beläget med direkt närhet till vattnet och till Stenpiren Resecentrum och de centrala delarna av Göteborg.

Närservice

All tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. finns mycket nära och inom gångavstånd från fastigheten.

Kommunikationer


Knutpunkten Stenpiren Resecentrum med all tänkbar kommunikation ligger ca 50 meter från fastigheten. Även Järntorget, med sina omkringliggande långgator, ligger nära. När västlänkens station i Haga står klar kommer du även ha nära till lokala förbindelser ut i landet. Det finns gott om parkeringsmöjligheter på Stora Badhusgatan och betalparkering finns tvärs över gatan.

Övrigt


Våningsplan

4
Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum