Södra Larmgatan 8

Kontor, 200 m2, Göteborg, Centrum

Kontorslokal med det lilla extra – synliga takbjälkar, takfönster och entré via hiss på Södra Larmgatan 8 i centrala Göteborg
Fantastisk kontorslokal mitt i centrala Göteborg om ca 200 m² med det lilla extra. Lokalen är belägen högst upp i huset med snedtak, takfönster och synliga takbjälkar. Planlösningen erbjuder en större öppen arbetsyta samt tre stycken inglasade kontors/konferensrum. Lokalen är placerad inom vallgraven med både buss- och spårvagnskommunikationer runt hörnet och har modern ventilation med kyla samt entre med hiss som går rakt in i lokalen.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen inom vallgraven i de centrala delarna av Göteborg mellan Domkyrkan och Grönsakstorget. I området finns det kontor, bostäder och butiker och har absolut närhet till kanalen och gröna områden samt hela Göteborgs centrum med dess utbud.

Närservice

All tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. som centrala Göteborg har att erbjuda finns mycket nära och inom gångavstånd från fastigheten.

Kommunikationer


Domkyrkans hållplats med all tänkbar kommunikation såsom spårvagnar och bussar finns precis utanför dörren och det är gångavstånd till Centralstationen. Även Järntorget med sina omkringliggande långgator ligger nära.

Övrigt


Våningsplan

3
Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum