Södra Hamngatan 47 - 57

Kontor, 300 - 13000 m2, Göteborg, Centrum

På Göteborgs mest centrala och attraktiva läge hittar du Kvarteret Johanna. Här, i området Fredstan, skapar vi toppmoderna och flexibla...
Området kring Brunnsparken och Kvarteret Johanna är en av Göteborgs mest besökta knutpunkter med en rik historia som mötesplats. Här skapar nu Hufvudstaden en modern, öppen och inspirerande plats med attraktiva och funktionella kontors- och butikslokaler. Nya arbetsplatser som bidrar till en stadsmiljö full av liv och rörelse.

Omgivning

Företag i närheten

Som hyresgäst hos Hufvudstaden erbjuds ni en hög servicenivå genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd till våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Närservice

Här sitter du mitt i city, med ett stort utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service alldeles utanför dörren. Här har du nära till både Gustaf Adolfs torg, Brunnsparken och Kungsportsplatsen.

Kommunikationer


Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericsonterminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Övrigt


Byggår

1887
Kontakta Annonsör

Ulf Birk
070-859 60 51
ulf.birk@hufvudstaden.se


Utvalda lokaler från Hufvudstaden AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum