Södra Allégatan 1

Kontor/Kontorshotell, 225 m2, Göteborg, Järntorget

En ny och inspirerande kontorsmiljö mitt i Göteborg? Då har du kommit rätt! Vi öppnar dörrarna till moderna kontorslokaler vid Järntorget Göteborg

Välkommen till Järntorgskvarteret – Din framtida kontorsplats!

Letar du efter en ny och inspirerande kontorsmiljö mitt i Göteborg? Då har du kommit rätt! Vi öppnar dörrarna för er till moderna kontorslokaler på Järntorget och vi vill hälsa dig välkommen att bli en del av vårt fantastiska community.

Vi erbjuder flexibla kontorslösningar som passar ditt företags behov. Oavsett om du föredrar ett öppet landskap för kreativ samarbete eller föredrar ett eget rum för mer koncentrerat arbete, så finns det alternativ som passar dig.

Hos oss på Järntorgskvarteret får du tillgång till ett toppmodernt kök och lounge där du kan koppla av och umgås med andra hyresgäster. Med plats för upp till 20 personer, mikrovågsugnar, kyl och frys samt en avslappnad spelhörna, är det här en plats där du både kan njuta av en god måltid och ta en välförtjänt paus från arbetsdagen.

För dina mötesbehov erbjuder vi två konferensrum, ett större rum med plats för upp till 12 personer och ett mindre rum för 4 personer. Båda rummen är utrustade med toppmodern konferensutrustning, inklusive Samsung Flip TV med whiteboard och kamera. Dessutom har vi två mindre rum perfekta för privata möten eller 1-2-1-samtal, komplett med TV för delning från din dator.

Som en extra bonus har vi en magnifik takterrass på hela 400 kvm där du kan njuta av solnedgången och arrangera evenemang eller aktiviteter för ditt företag. Varför inte hålla en boule-turnering eller anordna en grillkväll med kollegorna?

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå med en kontorsplats på Järntorgskvarteret? Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt som vi har att erbjuda!

Flexibel plats 5000kr

Fast plats 7000kr

5 eller flera fasta platser 6000kr

Priserna inkluderar internet via kabel och/eller Wi-Fi, el, städ och kaffe.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt community på Järntorgskvarteret!

Omgivning

Omgivning/natur

Slottskogen med promenadstråk ligger inte långt bort, på vägen dit går man via Linnégatan med både affärer och resturnager samt pubar. Lika så ligger lång gatorna med sina restauranger och uteliv alldeles utan för dörren.

Företag i närheten

Didup IT Services IT-avdelning vid behov

Parkeringsmöjligheter/garage

Flertalet parkeringar finns i området

Närservice

Vid Järntorget ligger ett flertal restauranter och pubar med lunch och kvällsservering samt underhållning. Här finns även flera träningsanläggningar/gym.
Övrig service så som apotek matvaruaffär finns inom gångavstånd.

Skyltläge

INget skylt läge men flaggstänger kan användas vid event

Vägbeskrivning

På Järntorget ligger detta kontorshotell & CoWorking. Per felt om man vill möta kunder och visa upp företaget.

Kommunikationer


Järntorget med alla spårvagnar och bussar, en av göteborgslokaltrafikhubbar, samt Järnvågen med direktbussar inom 1-5 minuters gångväg.
Göteborgs centralstation ca 10 minuter bort med spårvagn.
Färjan till Lindholmen och övriga angöringsplatser ligger 5 minuter från ytterdörren.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Haga 11

Byggår

1958

Renoveringsår

2024

Våningsplan

7 av 7

Antal rum

8

Planlösning

Öppet kontorslandskap där man kan hyra en fast eller rörlig plats eller flera platser.
Det finns fullt utrustat kök med 5 mikrovågsugnar, kyl frys och spis. I anslutning till köket finns en matsal med ett 20 tal platser, en hörna för spel och avslappning.
Det finns ett större konferensrum med 12 platser, samt ett mindre med plats för 4 personer dessa bägge är utrustade med konferensutrustning (Samsung Flip TV och White board i ett samt kamera). Utöver dessa bägge konferensrum så finns det två stycken intervju/one to one rum med TV för delning av information.
På tre sidor runt kontoret så sträcker sig en stor takterrass med fasta möbelgrupper, matbord, pergola och en boulebana. Där finns även en grill att nyttja efter överenskommelse.

I punkt form
- Unikt Kontor med stor takterrass på Järntorget 7
- Nyrenoverat med fina materialval
- Fullt möblerat med kvalitativa möbler
- Fullt utrustat kök med lounge och spelhörna
- Bokningsbara konferensrum
- Takterrass med fasta möbler grill och boulebana
- Toalett med duschutrymme
- Bra Kommunikation med kollektivtrafik.

Energiklass

Okänt


Takhöjd

2,4 m

Uppvärmning

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via

Hiss till plan 6 där efter en trappa upp till plan 7.

Ventilation

Mekanisk till- och från luft, med komfortvärme och kyla

Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Mattias Lafrenz

Mattias Lafrenz