Prästgårdsgatan 30

Kontor, 289 m2, Göteborg

Fräsch inflyttningsklar lokal med perfekt läge i Mölndal!

Fastigheten har ett centralt läge i expansiva Mölndal- här finns alla förutsättningar för er att trivas! I Pedagogen Park sitter du i en lugn arbetsmiljö med närhet till naturen som främjar kreativiteten och energin. Även insidan präglas av rymd och grönska. Lokalerna är luftiga och nås av dagsljus från fastighetens innergårdar. Smarta lösningar och funktioner gör det enkelt att förändra en yta eller ett rum efter behov.

I området finns alla förutsättningar för att hålla en god hälsa-  Fässbergsdalen och Änggårdsbergen ligger endast ett stenkast bort och Nordic Wellness slår upp portarna under hösten 2024.

Omgivning

Omgivning/natur

I Pedagogen Park sitter du i en lugn arbetsmiljö med närhet till naturen som främjar kreativiteten och energin. Här är ni granne med Fässbergsdalen och Änggårdsbergen som erbjuder fina promenadslingor att promenera i under lunchen. I Pedagogen Park finns även möjlighet till cirkelträning under lunchen under delar av året tillsammans med andra som arbetar i området.

Företag i närheten

Handelsbanken, Hager, Flexmassage, Pizzeria Mums, Steinbrenner & Nyberg, Vårdcentral, Folktandvården, Vestia.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter.

Närservice

ICA nära, vårdcentral, folktandvården, skola, hunddagis, sushi, lunchrestauranger, Mölndals Galleria.

Kommunikationer



Lokalens läge erbjuder direkt sammankoppling till Söderleden som tar dig in till Centrala Mölndal och Göteborg på tio minuter. Endast några hundrameter från fastigheten ligger busshållplatsen Jolen norra med bussavgångar till Mölndals resecentrum var 5e minut. Här finns även goda parkeringsmöjligheter.



Övrigt



Miljöcertifiering

GreenBuilding



Kontakta Annonsör

Kristian Höglind

Kristian Höglind