Östergårdsgatan 2

Kontor, 572 - 5539 m2, Göteborg, Riskulla

Kontorslokal i toppläge! Flexibla ytor, bra exponering och generösa bekvämligheter. Perfekt för företag som vill växa.

Nu finns en unik möjlighet att hyra kontorslokaler på Östergårdsgatan 2 i Mölndal, med en total yta på 5 539 kvm. Det finns även möjlighet att hyra delar av lokalen, från cirka 500 kvm upp till hela ytan, med möjlighet till att hyra en egen byggnad.

Lokalerna har ett utmärkt skyltläge mot Söderleden och är lättillgängliga både med bil och kollektivtrafik. För bilpendlare finns gott om parkeringsplatser med laddstationer och möjlighet till snabbladdning. Dessutom ligger en busshållplats precis utanför byggnaden, vilket gör det enkelt att ta sig hit med kollektivtrafik.

Lokalen har en blandad planlösning som kan anpassas helt efter dina behov och önskemål som hyresgäst, vilket gör det möjligt att skapa den perfekta arbetsmiljön för din verksamhet.

Omgivning

Företag i närheten

Östergårdsgatan 2 i Mölndal ligger i ett dynamiskt företagsområde med en mängd olika verksamheter. Här finns både stora och små företag, inklusive teknikföretag, handelsföretag och serviceleverantörer. Närheten till etablerade företag skapar goda möjligheter för nätverkande och samarbeten.

Området erbjuder även flera restauranger, kaféer och butiker, vilket gör det till en attraktiv plats för både anställda och besökare. Med enkel tillgång till Göteborg och andra närliggande städer får du en strategisk fördel för affärsverksamhet och kundkontakter.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter

Skyltläge

Skyltläge mot Söderleden, en av de mest trafikerade vägarna i Mölndal. Den strategiska placeringen gör det enkelt för både kunder och besökare att hitta till din verksamhet. Med möjligheten att sätta upp tydliga och attraktiva skyltar kan ditt företag enkelt nå ut till en bred publik och öka sin synlighet i området. Detta ger en stor fördel för företag som vill stärka sitt varumärke och dra nytta av den passerande trafik som dagligen rör sig förbi.

Vägbeskrivning

Östergårdsgatan 2 i Mölndal är lättillgänglig oavsett om du anländer med bil eller kollektivtrafik. Byggnaden ligger precis vid Söderleden, vilket ger snabb access till Göteborg och närliggande områden. För bilpendlare finns gott om parkeringsplatser med laddstationer, inklusive snabbladdningsmöjligheter.

Om du reser med kollektivtrafik, stannar bussen precis utanför fastigheten, vilket gör resan smidig och enkel. Med sitt centrala läge i Mölndal är kontorslokalen perfekt för företag som vill ha närhet till både stad och omgivande regioner.

Kommunikationer



Utmärkta kommunikationer som gör det enkelt att nå lokalen. Byggnaden ligger nära Söderleden, vilket ger snabb och smidig access för bilpendlare till Göteborg och omgivande områden. För dem som föredrar kollektivtrafik finns en busshållplats precis utanför dörren, vilket möjliggör effektiva resor till och från området. Den kombinerade tillgången till både bil och kollektivtrafik gör det enkelt för anställda, kunder och besökare att ta sig hit.



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Grönpepparn 1

Byggår

1991

Renoveringsår

2016

Planlösning

Lokalen erbjuder en flexibel och blandad planlösning som kan anpassas helt efter den tillträdande hyresgästens behov. Här finns möjlighet till både öppna kontorslandskap och separata kontorsrum, vilket ger stor frihet att skapa en arbetsmiljö som fungerar optimalt för verksamheten.

Ytan kan delas upp i mindre sektioner, från cirka 500 kvm upp till hela 5 539 kvm, beroende på dina behov. Lokalen är ljus och rymlig med moderna faciliteter som gör det enkelt att anpassa till både traditionella och kreativa kontorsmiljöer.

Anpassa lokalen efter din vision – kontakta oss för att diskutera dina specifika önskemål!


Uppvärmning

Vattenburna Radiatorer, Fjärrvärme

Lokalen kan nås via

Östergårdsgatan 2 är strategiskt belägen med enkel tillgång för både bil- och kollektivtrafikpendlare. Byggnaden ligger precis intill Söderleden, vilket ger snabba förbindelser. För kollektivtrafikanvändare stannar bussen precis utanför byggnaden.

Ventilation

Kyla via tilluft

Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Jessica Johansson

Jessica Johansson