Olof Asklunds Gata 1

Kontor, 600 m2, Göteborg, Högsbo/Västra Frölunda

Kontorsmiljö med härligt ljusinsläpp, granne med Södra Änggården.
Med Änggårdsbergen som granne och 10 minuters bilväg från Linnéstadens puls, är detta ett kontor att trivas i. I entrén möts man av en härlig ljusgård som sträcker sig genom hela fastighetens höjd. Lokalen som ligger högst upp i huset och sträcker sig över hela våningsplanet och är på ca 600 m².

Arbetsmiljön upplevs behaglig och inspirerande, ljuset flödar in i lokalen genom de många fönster som breder ut sig i flera väderstreck. I dagsläget består ytan av kontorsrum i varierande storlekar, ett antal konferensrum, pentry, förråds ytor och WC. Goda parkeringsmöjligheter finns.

Välkomna att kontakta mig för mer information eller boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett mycket expansivt område där stadsdelen Södra Änggården kommer växa fram som en förlängning av centrum söderut, genom att förtäta och utveckla Högsbo. Gamla "Norra Högsbo" förvandlas till en blandstad med plats för boende, verksamheter och service. Området har ett attraktivt läge med Änggårdsbergen på ena sidan och den andra mot Dag Hammarskjölds leden, med närheten till både naturen och centrum blir detta ett område att trivas i.

Parkeringsmöjligheter/garage

För den bilburna finns gott om parkeringsplatser invid fastigheten.

Närservice

Inom gångavstånd finns flertalet lunchrestauranger. Köpcentrum 421 och Frölunda Torg ligger några minuter bort med bil. Här finns all tänkbar service såsom matbutiker, restauranger, gym, klädbutiker, apotek, systembolag mm.

Kommunikationer


Busshållplats, JA Wettergrens gata, ligger ca 50 meter bort, tar dig till Marklandsgatan på ca 10 min och Radiomotet på ca 15 min.

Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min.

För den bilburna finns gott om parkeringsplatser invid fastigheten.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Högsbo/Västra Frölunda

Liknande lediga lokaler i Högsbo/Västra Frölunda