Norra Gubberogatan 32

Kontor, 155 m2, Göteborg, Gårda

Ljus och fin kontorslokal i lugnt läge på Norra Gubberogatan 32, Gårda, Göteborg
Här erbjuds nu en ljus och fräsch rumsindelad kontorslokal om ca 155 m² belägen på plan 2. Lokalen har sju kontorsrum varav ett lämpligen kan användas som konferensrum och ett som pausutrymme om så önskas. Pentry, WC samt förråd finns i lokalen. Fastigheten har utmärkt skyltläge ut mot E6 och E20.

Parkering finns att hyra i husets garage.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är centralt belägen i Gårda/Olskroken med direkt access till de stora lederna E6 och E20. I närheten finns både Olskrokstorget och Ullevi samt ett rikligt utbud av både butiker, restauranger och annan service. Dessutom är fastigheten belägen med närhet till de centrala delarna av Göteborg samt med promenadavstånd till Centralstationen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns att tillgå i och i fastighetens absoluta närhet.
Det finns parkeringsplatser att tillförhyra i fastighetens garage och ett fåtal besöksparkeringar direkt utanför entréerna. På andra sidan gatan finns det dessutom en betalparkering.

Närservice

All tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. finns i närområdet.

Kommunikationer


Ca 300 m från fastigheten går buss 60 från hållplats Norra Gubberogatan och trafikeras med täta turer in mot centrum och lite längre bort ligger Olskrokstorget (ca 550 m) med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Även hållplats Svingeln (ca 800 m) ligger på promenadavstånd från fastigheten där du lätt tar dig vidare in till exempelvis Brunnsparken och Centralstationen.

Övrigt


Våningsplan

2




Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Gårda