Nordstadstorget 6

Kontor, 188 m2, Göteborg, Centrum

Nyrenoverad lokal mitt i centrala Göteborg.
Nyrenoverad och ljus kontorslokal mitt i Nordstans puls med entré från Nordstadstorget 6. Lokalen är yteffektiv och passar bra för det mindre bolaget. Som hyresgäst i fastigheten erbjuds tillgång till en grönskande innergård, en härlig oas mitt i stan. Här sitter ni även med direkt närhet till alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i anslutning till fastigheten.

Omgivning

Företag i närheten

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd till våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Närservice

I hjärtat av Nordstan ovanför gallerian Femman finns några av Göteborgs mest attraktiva kontorslokaler. Nordstan är ett av Sveriges ledande affärscentrum och här erbjuder vi kontor mitt i city, med närhet till ett brett utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service. Fastigheten har kontorsentréer med adress Nordstadstorget 6, Postgatan 28, Nils Ericsonsgatan 17 och Spannmålsgatan 19.

Kommunikationer


Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson-terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Övrigt


Byggår

1974


Miljöcertifiering

BREEAMKontakta Annonsör

Uthyrningsavdelningen Göteborg
031-710 21 26
uthyrning.gbg@hufvudstaden.se


Kontakt

Uthyrningsavdelningen Göteborg
Uthyrningsavdelningen Göteborg
031-710 21 26

uthyrning.gbg@hufvudstaden.se

Hufvudstaden AB
Läs mer om Hufvudstaden AB och deras 27 lediga lokaler
www.hufvudstaden.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327144

Utvalda lokaler från Hufvudstaden AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum