Gruvgatan 35A

Kontor, 270 m2, Göteborg, Södra Änggården

Trevligt kontor på 270 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Ligger bredvid med direkt access till en ljusgård.

Trevligt kontor på 270 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Lokalen har en fin angränsande ljusgård med direkt access från köket.

Ytan består av en blandning av kontorslandskap, separata kontorsrum, varav några är extra stora, samt konferensrum. Det finns även förråd, städ, WC samt WC/dusch.

Lokalen nås genom trapphus som har hiss och som även går att ansluta direkt ned till byggnadens varmparkeringsgarage i källarplan, där det också finns möjligheter att ladda bilar.

Angränsande, med direkt anslutning från köket, finns den gemensamma ljusgården som går att använda till fikapauser, utställningar och events för hyresgästerna. 

Länk till digital rundvandring

https//rundvandring.kasa360.se/Gruvgatan35

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Garageplatser samt goda parkeringsmöjligheter, varav 36 elbilsplatser, finns på fastigheten. Cykelparkering finns i garage samt utanför byggnaden.


Fastighetsbeteckning

Högsbo 335

Byggår

1990

Antal rum

5


Hiss

JaKontakta Annonsör

Erik Palmung
0317445045
erik.palmung@palmungmellin.se


Utvalda lokaler från Palmung Mellin Fastigheter i Södra Änggården